Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vémolův namakanější a něžnější dvojník: Český kulturista sní 4 kila masa denně, zvířata přesto miluje

Autor: jžk - 
25. října 2020
06:00

Český kulturista původem z Běloruska u nás založil posilovnu Eagle Fitness, známou jako domov mnoha osobností ze světa silových sportů. Illia „Golem“ Yefimchyk, který ve věku 33 let váží 158 kg, zasvětil svůj život nejen kulturistice, ale i pomoci němým tvářím.

Illia se přistěhoval do Česka před třinácti lety a od té doby zde působil jako jeden z nejvlivnějších mužů z české kulturistiky. „Nezapadám do žádné typické skupiny sportovců, z každého sportu jsem vzal to, co se mi líbilo... a tím vytvořil svůj vlastní koncept,“ píše na stránce značky 5% Nutrition, se kterou spolupracuje.

Tato značka dříve stála za zesnulým kontroverzním Richem Pianou, který ovlivnil mediální prezentaci kulturistiky po celém světě a ke kterému Illiu často přirovnávají. Společné však spolu mají snad jen to, že se taky snaží motivovat své fanoušky nejen v oblasti kulturistiky. „Mým posláním je ukázat lidem pracovní morálku a víru v sebe samé, aby mohli odhodit své obavy a pochybnosti, aby mohli podniknout potřebné kroky k vytvoření lepší budoucnosti pro sebe i ostatní kolem sebe,“ popisuje bodybuilder.

„Golem“ se nedávno přestěhoval na Floridu do Miami, kde se snaží realizovat své sny. Aby se dopracoval k mírám, kterými nyní oplývá, musí 185 cm vysoký Illia sníst za den až 4 kg hovězího masa! Za den celkově spořádá až 16 500 kcal za den. Jeho bicepsy měří kolem 63,5 cm a přes hrudník má míry 155 cm.

I přes mohutné svaly je patrné, že má kulturista dobré srdce. Miluje zvířata a vůbec se tím netají, ba naopak. Na svém instagramu se snaží motivovat fanoušky, aby se k pomoci němým tvářím přidali i oni. Sám navštěvuje zvířecí útulky, kterým pravidelně přispívá. „Nejdůležitější v životě je mít schopného advokáta, šikovného doktora a chytrého účetního... no a samozřejmě mazlivou kočku,“ prohlásil pod jedním příspěvkem Illia, který má chlupatých kamarádek doma hned několik.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

sekebo ( 25. října 2020 12:04 )

Ano, je krásný asi jako Vémola, zkrátka něco mezi gorilou a orangutanem.

ingmarie ( 25. října 2020 11:22 )

Ten bude mít ještě nějakou psychiatrickou diagnózu a vůbec je to nehezký

y1xcvbnm ( 25. října 2020 09:59 )

To není nehezké , to je až odpudivé a to že má rád zvířátka?? je jako dítě , s malinkým šulinkem

illenne ( 25. října 2020 07:59 )

Vůbec nechápu, co žene lidi do takových extrémů vypadat tak, jak vypadá. Až jsem se ho lekla. Co na to jeho tělo, když spořádá 4 kg hovězího masa denně. Nic hezkého nevidím ani na ženské kulturistice. Tohle fakt ne

Zobrazit celou diskusi