Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Svatební tragédie: Krásná nevěsta po zpackané liposukci zemřela

Autor: DH - 
21. října 2020
16:57

Obrovská tragédie potkala mladý zasnoubený pár v Malajsii. Třiadvacetiletá nevěsta si zašla na liposukci, aby vypadala ve svůj nejšťastnější den skvěle, místo toho zemřela. Salón, kde ji zákrok provedli, pak přiznal krutou pravdu.  

Modelka Coco Siew Zhi Sing (23) byla převezena do nemocnice v Kuala Lumpur v obrovských bolestech, trpěla krutými křečemi. Lékaři ji už převzali v kritickém stavu, po resuscitaci bohužel zemřela. Stalo se tak po pochybném chirurgicko-kosmetickém zákroku.

Malajsijka se měla v nejbližších měsících vdát za svého snoubence z Jihoafrické republiky. Aby ale vypadala v šatech přesně podle svých představ, vyrazila do salónu krásy na liposukci rukou. Místo si našla na internetu. Za zákrok pak zaplatila 463 liber, tedy v přepočtu asi 13,5 tisíc korun.

Bohužel, injekce s anestetiky, kterou ji v salonu vpíchli, ženě přivodila šílené křeče a po převozu do nemocnice zemřela. Vyšetřování celé události následně odhalilo krutou pravdu. „Po našem opakovaném výslechu osoba odpovědná za salon konečně odhalila, že nemají licenci k provádění takových lékařských procedur. Měli licenci jen a pouze na běžné kosmetické zákroky,“ sdělil médiím bratr tragicky zemřelé dívky.

Nejvíce smrt mladé dívky zasáhla její rodinu a pochopitelně i snoubence Ewalda du Plessise. Ten na Facebooku zveřejnil srdceryvnou poctu, když ukázal nejzamilovanější fotku páru, kterak si v objetí hledí do očí. Svatbu měli mít v příštím roce v Johannesburgu.

„Když jsem slyšel, že sis našls pravou lásku a plánuješ si provdat, začal jsem šetřit peníze, abych se mohl účastnit toho úžasného večírku v Jihoafrické republice. Teď tuhle hroznou zprávu nemůžu přijmout,“ vzkázal mrtvé kamarádce na sociálních sítích její blízký kamarád. Coco Siew Zhi Sing měla ve středu 21. října pohřeb.

Celým případem se nově začala zabývat policie, která už zadržela devětačtyřicetiletou ženu a její třiadvacetiletou dceru, které v salónu krásy pracovaly. Podezřívají je ze zabití. To, proč skutečně modelka zemřela, ale odhalí až toxikologická zpráva.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Kopretina10 ( 21. října 2020 18:52 )

ona byla modelka, jo ??? koukam ze v dnesni dobe je kazda holka automaticky modelkou.

Zobrazit celou diskusi