Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Valerii zemřel milovaný tatínek: Chtěl na motorce objet Česko, ona pro něj 2000 kilometrů uběhne!

Valerii zemřel milovaný otec: Chtěl na motorce objet republiku, poběží místo něj.
Valerii zemřel milovaný otec: Chtěl na motorce objet republiku, poběží místo něj.  (Autor: Policie ČR, Facebook)
Autor: VaB - 
26. června 2020
18:36

Valerii v Moravském Berouně zemřel její milovaný otec Libor. Osudnou se mu stala srážka na motorce s autem. Vše se stalo v dubnu v den svátku jeho dcery. Libor měl sen, chtěl projet na svém stroji celou republiku. Jeho dcera to udělá za něj, místo jízdy ale poběží!

V dubnu došlo v Moravském Berouně na Olomoucku k tragické nehodě, motorkář Libor zemřel po srážce s osobním autem. „Došlo ke střetu osobního vozidla s motocyklistou, který i přes veškerou snahu záchranářů na místě nehody svým zraněním podlehl,“ uvedla policejní mluvčí Miluše Zajícová. Za tragédií mohlo stát nedání přednosti ze strany řidiče osobního auta. 

Odešel na její svátek

Tragická zpráva o smrti milovaného otce zastihla jeho dceru Valerii. „Obvykle nebývám moc vážná a nevypisuji dlouhé slohy o svých myšlenkách někam na sociální sítě, ale tohle má význam a věřím, že tady mám dobré lidi, kteří mi třeba i pomůžou,“ píše na svém facebooku.

Její otec Libor zemřel přesně na její svátek, 18. dubna. „Bylo to těžké a pro mě těžko pochopitelné, proč si smrt bere vždy tak dobré lidi. Jedinou útěchou možná bylo, že zemřel při tom, co miloval. Ale dala bych všechno na světě, abych se s ním mohla aspoň rozloučit,“ psala dál. 

Chtěl objet republiku!

Libor měl jeden velký sen, chtěl na motorce objet celou Českou republiku podél hranic. A jeho dcera to chce udělat za něj! „Je to jednoduché, když nemůže on na motorce, tak to já oběhnu! Bude to asi 2084 km,“ napsala s tím, že by občas ráda u někoho na své náročné cestě přespala. Přiložila proto seznam větších měst, kudy poběží.

„Začínám, pokud vše půjde podle plánu, 26. 6. Stačí mě pak už jakkoliv kontaktovat, taky budu určitě dávat info, kde jsem, tak kdyby vám doma zbylo třeba místo na zemi pro nocležníka, tak se taky můžete ozvat,“ zakončila. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání