Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žena zemřela na zlomené srdce poté, co v posteli zjistila, že její choť zemřel ve spánku

Autor: shp - 
11. srpna 2020
21:33

Tragédie, nebo romantika. Tento příběh v sobě nese znaky obojího. Kathleen (†86) a Richard (†90) Atkinsonovi z americké Virginie spolu byli neuvěřitelných 70 let. Když muž podlehl během spánku rakovině plic, jeho choť to zdrtilo. Ulehla vedle něj a prohlásila: „Nenechám ho odejít samotného.“ Oba tak zemřeli jen několik minut od sebe...

Je to něco jako být uprostřed hororu a nádherné love story,“ řekl televizi WRAL syn páru Les Atkins. Poslední slova jeho maminky byla dojemná. „Řekla mé sestře, že si nedokáže představit život bez něj,“ prozradil syn.

Brali se na verandě

Pár spolu byl od roku 1950, kdy se vzal na verandě farmářského domku rodiny Kathleen. O pár dní později si už zamilovaní pořídili vlastní dům. Richard později založil vlastní úspěšnou taxi službu. Znám byl svou dobrosrdečností.

Tihle dva si užívali život, ke všem se chovali slušně a pomáhali potřebným,“ dodal Les. Atkinsonovi měli celkem čtyři děti, šest vnoučat a 17 pravnoučat. Před dvěma lety byla bohužel Richardovi diagnostikována rakovina plic.

70. výročí svatby oslavili spolu

On však nechtěl ležet v nemocnici a namísto toho pokračoval v práci. Se svou ženou stihl ještě oslavit 70. výročí svatby, než si pro ně oba přišla smrt. Dlouho bez sebe však nebyli a nyní jsou zamilovaní opět spolu v nebi...

Zobrazit celou diskusi