Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy modelku unesli za bílého dne na ulici: Její tělo se našlo v mělkém hrobě

Autor: kst, shp - 
7. října 2020
20:02

Atraktivní modelka a novopečená maminka Yessenia Estefania Alvaradová (†24) z Mexika byla od srpna pohřešovaná poté, co ji údajně unesla čtveřice mužů přímo z ulice. Pátrání po ní skončilo bohužel tragicky.

Tělo modelky bylo nyní nalezeno společně s 10 dalšími oběťmi v masovém hrobě. „Vrátíš se nám zpátky,“ doufal její bratr během pátrání. „Jsi úžasná žena a skvělá matka,“ napsal o Alvaradové, která měla roční dítě.

Mrtvolu identifikovala rodina podle šatů

Bohužel jeho modlitby ani prosby nebyly vyslyšeny. Došlo na nejhorší. Ženu identifikovali její příbuzní na základě šatů, které policie zveřejnila na facebooku s žádostí o pomoc zjistit identitu šesti obětí nalezených na konci září.

Testy DNA následně potvrdily, že tělo patří zmizelé modelce. Ostatní oběti policie neidentifikovala, zatím však zadržela tři podezřelé. Rodina je ze smrti své blízké zdrcena. Nejhůře ji nese právě bratr.

Leť vysoko, má královno!

Leť vysoko, sestřičko. Budeš mi chybět tak moc, sestřičko, moje životní parťačko. Brzy na shledanou, opět budeme spolu, má královno,“ napsal zdrcený Juan Carlos Alvarado Rivera na sociální síti v dojemném postu.

na shledanou

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání