Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Ušili mu nový penis, když mu ten jeho zčernal a upadl: Teď má 5 cm navíc

Malcolmu MacDonaldovi upadl při vážné infekci penis. Teď bude mít zřejmě nový, o pět centimertů delší a prý plně funkční.
Malcolmu MacDonaldovi upadl při vážné infekci penis. Teď bude mít zřejmě nový, o pět centimertů delší a prý plně funkční.  (Autor: Louis Wood)
Autor: Lukáš Štěrovský - 
2. srpna 2020
20:22

Když v roce 2014 připravila infekce britského mechanika Malcolma MacDonalda (45) o penis, zhroutil se mu svět. Začal pít, zavrhl přátele i rodinu… Naděje na návrat do života ale pořád existuje, Britovi ušili na ruce novou chloubu, kterou mu do konce roku vrátí tam, kam patří!

„Roky jsem bojoval s infekcí hráze, ale netušil jsem, co se může stát. Rozšířila se do prstů a palců, které zčernaly,“ popisuje mechanik zrod problémů. Pak došlo na nejhorší. „Zčernal mi i penis! Bylo to jako v hororu. Až jednoho dne… prostě upadl! Nezbylo mi nic než ho zvednout a vyhodit do koše…“

Nová naděje

Malcolm začal pít a stranit se lidí. Až jeho praktický lékař mu jednoho dne řekl o profesorovi Davidu Ralphovi z londýnské fakultní nemocnice, který se zabývá bionikou a byl by schopen vymodelovat nový penis na jeho ruce!

Přidali pět čísel

A přesně to se také v roce 2018 stalo. „Bylo to pro mě jako druhé Vánoce, šance na nový život. Dokonce jsme se dohodli, že mi ho udělají o pět centimetrů větší,“ popisuje spokojeně Malcolm, který už má pro svou novou chloubu i přezdívku »Jimmy«. 

Jedinou vadou na kráse je, že muž stále čeká na další operaci, při které mu penis bude vrácen mezi nohy. Kvůli pandemii koronaviru zákrok podstoupí nejdřív na konci roku. Poté by však měl být orgán plně funkční!

Jak to lékaři provedli?

Experti vzali žílu ze stehna, kterou obalili kůží z předloktí a vymodelovali z ní pyj. Ten pak přišili k předloktí. Následně se úd přenese „zpět“ do klína a napojí na močovou trubici, což umožní vylučování. Do implantátu bude přes miniaturní čerpadlo, umístěné v šourku, dopravován (a posléze z něj zase odváděn) speciální roztok zajišťující erekci. 

frantacizek ( 3. srpna 2020 05:34 )

ty jo vy jste se dnes zase rozjeli - nahoře článek, jak upekli homosexuála, tady tomu prodloužili pyj... první, co bude, až budu mít dítě, že mu zablokuju tyhle stránky

Zobrazit celou diskusi