Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Máma Jana pláče: Syna (†7) jí přejel manžel na přehlídce

Autor: shp - 
3. května 2020
17:51

Rowan Frensley (†7) z Tennessee se moc těšil na Vánoce jako každé jiné dítě. Nemohl se také dočkat vánoční přehlídky, na které jeden z vozů dokonce řídil jeho tatínek Art Fensley (44). Jenže i když jel velmi pomalu, došlo k velké tragédii. Vůz chlapce přejel. Dítě zemřelo na následky zranění.

K nehodě došlo, když Art zrovna zpomaloval, aby si děti mohly z přívěsu seskočit. Jenže koly přejel Rowana. Chlapec byl okamžitě převezen do Vanderbiltyho dětské nemocnice v Nashvillu. Bohužel byla jeho zranění příliš vážná a podlehl jim.

Je to ta nejtěžší věc, kterou jsem zažil,“ řekl listu Tennessean Jerry Hire, který řídil na přehlídce vůz společně s Artem. „Byla to tragická nehoda, ale aspoň víme, že Rowan netrpí,“ nechal se slyšet dobrovolník z místního kostela Eric Moreno.

Policie případ vyšetřuje jako nehodu

Případem se zabývá i místní policie. I když nadále probíhá vyšetřování, nebyla dosud vznesena žádná obvinění. Tragédie je totiž vyšetřována jako nehoda. Po Rowanovi smutní kromě jeho tatínka i maminka Jana a starší bráška Hudson.

villon ( 3. května 2020 21:42 )

Celkem humorná vložka. Hlavně že nezrpí

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání