Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vyděšená žena (50) se probudila ve vaku pro mrtvoly! Lékař ji omylem prohlásil za mrtvou

Autor: ran - 
9. června 2020
11:32

Neuvěřitelné chyby se dopustil lékař na soukromé klinice v Paraguayi. Ženu prohlásil za mrtvou, ale „mrtvá“ se za pár minut začala hýbat zřízencům v márnici pod rukama. Manžel i dcera byli šťastní, že se probrala k životu, ale z jednání doktora byli v totálním šoku!

Gladys Rodríguez Duarteová trpěla rakovinou vaječníků, do nemocnice se ale dostala kvůli nebezpečně zvýšenému krevnímu tlaku. Přijata byla v 9.30 hodin a vzal si ji do péče doktor Heriberto Vera. Už v 11:20 hodin Gladys prohlásil za mrtvou. Zprávu o jejím domnělém skonu vzápětí oznámil jejímu manželovi a dceři, uvedl Daily Mail.

Manžel Maximino Duarte a dcera Sandra Duarteová zprávu museli přijmout jako fakt, ale byli zdrceni a v šoku. „Usoudil, že je mrtvá a předal nám ji nahou jako zvíře, rovnou i s úmrtním listem. On se ji evidentně ani nepokoušel oživovat,“ řekla dcera paraguayské televizi Aire.

„Věřili jsme mu, proto jsme si také tuto soukromou kliniku vybrali. Ale on ji prostě odpojil a odeslal do márnice,“ nemohla dcera uvěřit tomu, co se stalo. Že je Gladys ve skutečnosti naživu, zjistili v márnici naštěstí brzy. Zaměstnanci si už při vykládání „těla“ všimli, že se Gladys v pytli hýbe. Žena byla poté převezena na pozorování do státní nemocnice, kde si nějaký čas poleží a bude se zotavovat z nepříjemného zážitku.     

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi