Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Mrtvoly používají jako hnojivo, tvrdí žena, která utekla ze severokorejského koncentráku

Autor: jel - 
1. dubna 2020
19:41

Zatímco se celý svět snaží vypořádat s pandemií koronaviru režim diktátora Kim Čong-una dál pokračuje v odporném násilí na svých vlastních lidech. Žena, která přežila šílené hrůzy severokorejského koncentračního tábora Kečchon tvrdí, že se mrtvá těla vězňů používají jako hnojivo!

Přeživší žena, které se podařilo uprchnout do Jižní Korei podala nové svědectví o hrůzách v nechvalně proslulém pracovním táboře. Po svém útěku informovala americký Výbor pro lidská práva v Severní Koreji.

"Půda je velmi  úrodná, protože pohřbená lidská těla slouží jako přírodní hnojivo," vypověděla žena, která je z důvodu ochrany známá pouze pod pseudonymem Kim II-soon. "Jednou jeden strážný říkal, že musí těla pohřbívat rovnovnoměrně, aby byla prohnojena celá oblast," dodala.

Na podporu jejího svědectví výbor sdělil, že nemají žádné zprávy o tom, že by v táboře byla nějaká krematoria a žádná nejsou ani vidět na satelitních snímcích tábora.

Výbor ve své nové zprávě uvádí, že mrtvá těla byla položena do mělkých hrobů a zakryta pouze tenkou vrstvou půdy. Zeleninu, která pak na půdě vyrostla si rozdělili strážní a jejich rodiny. Pokud ale zemřelo mnoho lidí najednou, museli vězni podle paní Kim vykopat jámu velkou jako dům a tam byla všichna těla pohřbena!

Podle odhadů je v hrůzném táboře drženo okolo 3000-6000 vězňů. Ačkoliv jsou vězni v táboře drženi v hrůzných podmínkách a musí pracovat 18 hodin denně, aby byly dodrženy vysoké produkční kvóty země, jsou to tohoto tábora umísťováni vězni za méně závažné zločiny! Nejčastěji se jedná o politické vězně, kteří například kritizovali vládu.

 

Dannero ( 1. dubna 2020 20:39 )

Není to dobré ani jako vtip, protože ani v KLDR nejsou tak hloupí že by hnojili půdu takto rizikovým biologickým materiálem a ještě tu úrodu sami jedli.

Zobrazit celou diskusi