Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Neskutečná krutost: Na kost vyhublého psa pohodili před branami útulku!

Autor: ekd - 
6. listopadu 2019
11:06

Lidská krutost a bestialita některých jedinců nezná mezí. Je otázkou, zda ti, co před branami útulku pohodili Caspra, se za lidi vůbec mohou považovat... Ubohý voříšek byl totiž vyhublý tak, že byste mu mohli spočítat všechna žebra na těle. Před útulkem ho z auta na Halloween vyhodili neznámí lidé.

Když pracovníci liverpoolské kliniky Rescue Me Animal Sanctuary objevili psa před dveřmi, byli z jeho zuboženého stavu doslova v šoku. Byl totiž doslova kost a kůže, na vyhublém těle se rýsovaly kosti a různé zdeformované kožní výrůstky. Měl tak dlouhé drápy na tlapkách, že bolestí nemohl skoro chodit.

Naštěstí se pejskova smůla v dobré obrátila a zdá se, že se začíná zotavovat a konečně má také chuť do života. Na svém twitteru pracovníci útulku všechny fanoušky psa informovali, že dostává pravidelně najíst a cítí se v bezpečí. Také se nechali slyšet, že aby Caspra ještě více nestresovali, tak mu lékařské prohlídky postupně dávkují. A podotkli, že sice zažil od člověka neskutečnou krutost, ale oni mu nyní poskytnou veškerou lásku a péči.

Pejsek od svých fanoušků už dostal velkého plyšového medvěda a momentálně se sžívá s životem kliniky. Jeho osud dojal tisíce lidí na sociálních sítích, kteří mu vyjadřují podporu všude po internetu. Jeden z nich napsal: „Ach, Caspere, to, co ti ti lidé provedli, mi úplně láme srdce. Je mi to moc líto.“ Další mu vzkázal: „Vím, že se teď cítíš konečně milovaný a že je o tebe postaráno báječnými lidmi. Posílám ti sílu a objetí. Jsi v bezpečí, andílku.“ Je vidět, že osud zvířete většině naštěstí není lhostejný a Casper už se bude cítit jen a jen lépe.

VIP2019 ( 6. listopadu 2019 14:15 )

Ať chcípne ta špína co mu tohle způsobila!At ho sežere rakovina s celou famílií!👹👹👹👹👹👹

spania ( 6. listopadu 2019 12:30 )

Chudák pejsek... Jak se může někdo takhle chovat ke zvířatům?Proč si je tedy pořizuje...?To jsem opravdu nikdy nepochopila.Jinak je to hezký pes,až se dostane do formy,bude těm,kteří ho budou mít rádi,dělat jenom radost.

verka1 ( 6. listopadu 2019 12:19 )

Štěstí měl pejsek že bezcitná bestie ho nezabila! Nedat pejskovi krmivo a nechat to dojít do takového stádia...hrůza děs.
Pejskovi přeji nový, hezký domov kde ho budou mít rádi a brát ho jako parťáka

bre-burda ( 6. listopadu 2019 11:37 )

Jestli to nebyl pes anorektik!

Zobrazit celou diskusi