Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Domácí násilí?! Prsatá tanečnice zrušila svatbu s českým boháčem

Autor: SKS - 
22. července 2019
14:02

Jak to tedy je? Vztahu českého podnikatele Miloše Kanta (63) a portugalské televizní hvězdičky Margaridy Aranhaové (25) je definitivní konec, ale stále se neví, co za rozchodem stojí. Bývalí snoubenci důvod zrušení svatby nekomentují, v médiích se tak rozjely nejrůznější spekulace. Až po obvinění z domácího násilí se český pracháč rozhodl kápnout božskou...

Když Margarida na začátku července šokovala oznámením o ukončení vztahu s Milošem Kantem, portugalská média o důvodu rozchodu začala okamžitě čile spekulovat. Bulvární server Dioguinho.pt dokonce přišel s vážným obviněním, že za vším mohlo být domácí násilí! Webu se také podařilo získat fotografii Margaridy, na které má lehký monokl a krví podlité oko.

Kvůli tomuto nařčení nyní Miloš Kant poprvé po rozchodu promluvil s médii. Jeho vysvětlení zarudlého oka je velmi prozaické. Margarida prý měla v oku obyčejný zánět! Podnikatel snoubenku kvůli zdravotní komplikaci doprovodil do nemocnice na vyšetření, což zpravodajskému webu doložil několika fotografiemi. Jak bylo totiž jeho zvykem, fotil Margaridu, kde to jen šlo.

Vnadná kráska je na snímcích skutečně v péči očního lékaře. Podle Kanta však opustila Švýcarsko ještě před tím, než se jí oko zcela zhojilo. „Margarida nedokončila léčbu, protože odletěla do Portugalska. V nemocnici ale může zažádat o zdravotní dokumentaci,“ vysvětlil Kant Dioguinhu. Domácí násilí tak za rozchodem podle všeho nestojí. Proč se tedy dvojice rozešla?

O tom, že ve vztahu něco skřípe, psala portugalská média už koncem června, právě když Margarida odjela ze švýcarského Lucernu domů. Jenže podle zpráv z té doby, které Kant předložil serveru Dioguinho, to na žádnou krizi nevypadalo.

Margarida se snoubenci ohlásila den po příletu. „Dobré ráno, miláčku,“ napsala 20. června. „Dobré ráno. Miluju tě,“ odpověděl podnikatel a Margarida mu vyznání oplatila. 

Pak už se snoubenci podle všeho ani jednou naživo neviděli a Margarida oznámila médiím rozchod bez jakéhokoliv dalšího vysvětlení. Poté byla viděna, jak toká na pláži s portugalským hercem Angelem Rodriguesem. Zrušila kráska svatbu kvůli pohlednému krajanovi?

vemenozmojistary ( 22. července 2019 17:39 )

K#rva dostala od pasáka přes držku. To je normální.

janamala ( 22. července 2019 17:24 )

Ale tak nic si z toho nedělej, že tě baby nechtěj. Asi se na tebe nedá dívat anebo ti nestojí. Co už, nic nenaděláš.

sekebo ( 22. července 2019 16:51 )

Pokud si takového našla, tak ať okamžitě navštíví lékaře, protože s tímhle by normální, vidící nešla ani za miliardy.

Paul Katzchen ( 22. července 2019 15:14 )

Tak zánět v oku? No panečku, starej fotr musí ještě mít,pěkně agresivní semeno. 😂

HOLOGRAM ( 22. července 2019 15:04 )

Stará guma a silikonová zruda

Zobrazit celou diskusi