Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zeman po operaci poprvé ve společnosti: „Václave, Andreji, ahoj," zdravil Babiše a Klause!

Autor: Luboš Procházka - 
8. dubna 2024
05:00

Měl sice na rady lékařů ještě odpočívat ve svém bungalovu v Lánech, ale to by nebyl Miloš Zeman (79), aby nedodržel to, co slíbil. V sobotu večer přijel do pražského Top Hotelu na oslavu 7. narozenin internetové televize XTV, kde se potkal i se svým předchůdcem Václavem Klausem (82) a také expremiérem Andrejem Babišem (69).  Všichni nešetřili svojí kritikou vládu Petra Fialy (59).

Zemana minulou středu propustili z motolské nemocnice, kde se zotavoval po operaci kritického nedokrvení nohy. Lékaři mu doporučovali, aby byl alespoň několik dní v klidu doma. To se ovšem nestalo. 

„Slíbil jsem, že přijedu, a tak jsem tady. Moc jsem se těšil,“ přivítal se Zeman s klíčovou tváří XTV Lubošem Xaverem Veselým (55). Když ochranka přivážela prezidenta na vozíku na pódium, celý sál, v němž bylo přes 900 platících diváků, mu ve stoje aplaudoval. Doprovod Zemanovi dělal jeho asistent Vítek Novák.

Vřele se s bývalým prezidentem přivítala moderátorka televize Alex Mynářová (40). „On je prostě zlatý, jsem ráda, že přijel. A měl neuvěřitelnou energii,“ řekla Blesku. Její manžel Vratislav Mynář (56) o víkendu v Praze nebyl, vzal jejich děti na Moravu.

Rozdával autogramy

Zeman se stejně jako Klaus a Babiš v sobotu večer zúčastil v Top Hotelu také velké autogramiády diváků XTV. Všichni podepisovali své knihy i fotky. „Václave, Andreji, ahoj,“ zdravil se s nimi Zeman.

Zvláště setkání Klause s Babišem bylo zajímavé, protože bývalý prezident často expremiéra ve svých projevech nebo během rozhovorů nešetří. „Jsem moc rád, že všichni hosté, zvláště ti významní, dorazili. Celá oslava měla velkou návštěvnost,“ pochvaloval si akci moderátor Luboš Xaver Veselý.

S částí hostů a svým týmem pak do noci v hotelu sledoval sčítání hlasů po 2. kole slovenských prezidentských voleb. Ty vyhrál favorit Zemana, Klause a Babiše Peter Pellegrini (48).

Video  Jak je na tom Miloš Zeman? Lékaři o zdravotním stavu exprezidenta  - Daniel Kristl
Video se připravuje ...

JaNat ( 8. dubna 2024 17:08 )

V jistém slova smyslu? Spíš neví co je sociální. Od koho dostáváš svůj důchod? To je také amorální. Mele prostě nesmysly.

Drž hubu ( 8. dubna 2024 15:03 )

Ne. Na tu fotku ožungra Zemana ☝️

Uživatel_5684484 ( 8. dubna 2024 14:48 )

To se koukáš do zrcadla. 😁

6vox6 ( 8. dubna 2024 14:26 )

Ti ovšem s těmi našimi nemají mnoho společného.

6vox6 ( 8. dubna 2024 14:26 )

V jistém slova smyslu to tak je. Např. vyplácené sociální dávky chronickým netáhlům jsou z hlediska pracujících skutečně amorální.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa