Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zeman po návratu z nemocnice: Kam a s kým jel slavit, navzdory doporučení lékařů?

Autor: lbp, amb - 
6. dubna 2024
18:59

Přes 900 lidí dnes dorazilo do pražského Top Hotelu na oslavu sedmých narozenin internetové televize XTV. Popřát přijeli v podvečer týmu okolo moderátora Luboše Xavera Veselého (55) i exprezidenti Václav Klaus (82), Miloš Zeman (79) a předseda hnutí ANO Andrej Babiš, který s sebou přivezl 900 svých knih. 

Do poslední chvíle ale byla účast obou exprezidentů nejistá. Klaus se vracel do Prahy z pracovního pobytu v Budapešti, Zemana ve středu propustili z nemocnice a měl být na doporučení lékařů v klidu doma. Jenže... „Když Miloš něco slíbí, tak se to snaží dodržet,“ zdůraznila Blesku moderátorka televize XTV Alex Mynářová (40). 

„Byl původně připravený jet z nemocnice na narozeniny XTV a pak se zase vrátit do Motola. Ale tenhle plán vzal za své, když ho ve středu propustili do domácího léčení. Je zlatý,“ dodala Alex. Zeman v uplynulém týdnu plánoval jet i na Slovensko podpořit v prezidentské kampani Petera Pellegriniho, to mu ale lékaři zatrhli.

Mynářová v podvečer zpovídala před diváky expremiéra a šéfa opozičního hnutí ANO Andreje Babiše (69), který přivezl do hotelu přes 900 svých knih. Chtěl, aby se dostalo na každého. Předtím ještě stihl posilovnu se svým synem. 

Hlavní tvář televize Luboš Xaver Veselý pak v 19 hodin přivítal na scéně Klause se Zemanem, s nimiž si povídal. Oba muži byli podle reportéra Blesku ve vynikající náladě.

Zemanovi lékaři nedávno odstranili krevní sraženinu a následně mu léčili otok nohy, v nemocnici strávil tři týdny. Podle doktorů je exprezidentův zdravotní stav nadále křehký, od propuštění ale rozdal už několik rozhovorů. 

Miroslav Miki ( 7. dubna 2024 10:39 )

👍 👍 🤣🤣🤣makal až se mu na zadku udělaly mozoly

stoura ( 7. dubna 2024 05:37 )

Jen aby se nesedřel, chudák pracovitej!!

stoura ( 7. dubna 2024 05:35 )

Pro JaNat: Když už, tak bývalý prezident!!! Dva šašky nemají ani v Africe!

Andre Zeman ( 7. dubna 2024 00:55 )

Žije, ale nevíš, jak měl kolikrát na mále. Jeho zdravotní stav je katastrofální, tak je otázka, zda to je zivot.

Uživatel_5639498 ( 7. dubna 2024 00:31 )

Ano, ale to někteří nepochopí, že Zeman je pracovitý!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa