Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

První dáma v kůži. Pavlová vytáhla motorku na okruh

Autor: Jakub Kopřiva - 
20. března 2024
20:20

Že je prezident Petr Pavel vášnivý motorkář, to se obecně ví. Že má slabost pro silné stroje i první dáma Eva Pavlová, je také veřejnosti známo. Ta teď v kůži a na motorce vyjela na okruh a nabádá motorkáře, aby se před začátkem sezony dostali do formy pomocí kurzů.

Pavlová na sebe v příspěvku na sociální síti Instagram prozradila, že je držitelkou řidičáku skupiny A (na motorku), B (na auto), C1 (malý náklaďák) a T (traktor).

„Čtyřicet jedna let se pohybuji po českých i zahraničních vozovkách a v poslední době si čím dál více uvědomuji, jak je důležitá teoretická i praktická část pro bezpečnou jízdu v silničním provozu,“ uvedla ve statusu první dáma.

Tam se nechala zvěčnit, jak objíždí cvičný okruh, a k tomu nabádá seniory i mladé řidiče, aby šli na následné kurzy bezpečné jízdy.

„Pro motorkáře jsou nyní vypsané skupinové kurzy, které vás průběžným trénováním správných technik jízdy vrátí do skvělé formy před nadcházející motorkářskou sezónou.  A nezapomínejme být ohleduplní ke všem účastníkům silničního provozu. Těmi jsou i chodci. Právě ti patří k nejzranitelnější skupině,“ dodala Pavlová.

První dáma se dříve svěřila, že řidičák na malou motorku má od svých 15 let. Aktivně se pak jedné stopě věnovala s manželem, když spolu jezdili na mašině po světě. Jak sama přiznala, nechtěla ale být jen „roštěnkou", což je slangově manželka nebo partnera motorkáře, a tak si sama udělala papíry na velkou mašinu. Zdraví ji ale nedovolilo se vášni naplno věnovat, a tak se k motorkám začala postupně vracet nedávno.

Video  Prezident-motorkář opět v akci: Petr Pavel osedlal mašinu i v Itálii!  - Blesk - Daniel Kraus
Video se připravuje ...

 

gabreta ( 29. března 2024 22:38 )

S těma dvěma je sranda. Chuck Norris je proti nim, slabej odvar!! 😁

y1xcvbnm ( 22. března 2024 07:40 )

Hmmm , ale asi jinými než mohla ukázat , angličtina to nebyla

Antifiala ( 21. března 2024 20:08 )

Politručka by měla spíš cvičit základy angličtiny. Trvdila o sobě, že mluví plynně třemi světovými jazyky.

Antifiala ( 21. března 2024 20:07 )

Igor Hanák ( 21. března 2024 16:57 )

Kdo je zvědavý na dvojici rozvědčíka s politručkou? 👎

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa