Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Aktivní prezident: Pavel má běhací pás i v hradní kanceláři, v sobotu vyrazí do Stromovky

Autor: amb - 
20. března 2024
16:14

Není žádným tajemstvím, že prezident Petr Pavel má rád sport a mimo jiné chodí běhat. Někoho ale možná překvapí, že na běhacím páse cvičí dokonce i ve své hradní kanceláři. V sobotu se k němu budou moci přidat i ostatní, Pavel totiž opět vyrazí běhat do pražské Stromovky. A po rozcvičce půjde do ZOO. 

„Trénuju samozřejmě, snažím se udržovat trošku v kondici, takže máme tady na Hradě běhy se zaměstnanci. Ale když mně vyjde čas, mám  za kanceláří takovou místnost, kde mám běhací pás, abych nemusel nějak zdržovat přebíháním jinam. Takže se snažím trénovat i v kanceláři,“ uvádí Pavel v instagramovém videu.

V sobotu se totiž prezident již podruhé zúčastní běhu v pražské Stromovce. „Moc se na to těším!“ avizoval prezident. Akci pořádá organizace Impakt, která upozorňuje na témata mladých a prezident nad ní převzal záštitu. S jejími členy, tehdy ještě pod názvem Rada mladých, se Pavel v lednu setkal na Hradě. 

Po Stromovce zamíří prezident do pražské ZOO, kde zahájí novou sezónu. „Tuto sobotu zahajujeme v Zoo Praha hlavní sezónu a otvíráme novou expozici Gobi. To si nesmíte nechat ujít! Přijde i prezident republiky,“ lákal na sociální síti X ředitel Miroslav Bobek. 

Nebude to prezidentův první běh Stromovkou. V lednu 2023 zde absolvoval „běh k volbám“ a koncem roku 2022 se tam zúčastnil výzvy Rozběháme Česko, která měla pomoci vybrat peníze pro předčasně narozené děti. „Není to pro mě tak úplně rozcvička, ale řekl bych, že to je o něco méně než standard, takže je to příjemné zahájení dne,“ řekl Blesku o čtyřkilometrové trati. 

„Neznám mnoho příjemnějších způsobů, jak začít den, než je běh v přírodě. Na Hradě se chodím pravidelně proběhnout se zaměstnanci, kteří si chtějí stejně jako já po ránu vyčistit hlavu. Děkuji všem statečným účastníkům a těším se na příště,“ napsal Pavel loni na svůj Instagram ke společné aktivitě se zaměstnanci. Cvičení se nevyhýbá ani při zahraničních cestách, běhal například v newyorském Central Parku. 

Video  Prezident Pavel v Hráčích: Co rozhodne o případné jeho druhé kandidatuře? A u koho by uvažoval o amnestii?  - hrc, Fameplay Live/Blesk, Vera Renovica
Video se připravuje ...

pindal ( 24. března 2024 16:03 )

Třeba trénuje útěk,kdo je připraven,není překvapen,já osobně se mu nedivím.To je těžký,­prezi­dent,k­dyž si dojde do hospody na pivo,tak je hrozný hrdina.Obyčejného člověka,i kdyby tam seděl každý den,tak ho nikdo nepochválí a ještě ho pomlouvají. 😨

annar annar ( 22. března 2024 13:19 )

Babka xiioma se ozvala😁😁😁🤣🤣🤣 co takhle odletět do kenova kurníku 😁😁😁😁😁😁

annar annar ( 22. března 2024 13:16 )

To snad ne!!!!!!!!!!!! Zkazil nám sobotu!!!!!!🤮🤡👎 Měli jsme naplánováno do Stromovky a Matějskou!!!!!!! Teď kvůli tomuhle dědkovi, co honí ztracené mládí,budem muset změnit program!!!!!!!!

roxin ( 21. března 2024 15:44 )

...a soudruhovi agentovi espávkovi je úplně jedno co se děje ten trénuje na sobotu aby si neudělal ostudu jak vloni a nějaké Česko nebo Slovensko neřeší, to vyřešili se zuzou. 😃 😃 😃

naidka ( 21. března 2024 07:43 )

Tak Bleskáči, PR Pepovi jste udělali, teď koupit koňskou mast a pořádně promazat nohy, abyste si nenatrhli sval jako posledně Pepa. 😁

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa