Zhruba čtyři pětiny tržeb připadaly na Česko, osm procent na Evropu a 12 procent na ostatní země. Domácí tržby meziročně klesly o desetinu na 226,6 milionu korun, evropské o pětinu na 23,3 milionu korun. Tržby za vývoz do mimoevropských zemí vzrostly téměř o 80 procent na 35,9 milionu korun.

Pro hospodářský rok 2017/2018 společnost plánuje meziroční zvýšení prodejů přibližně o deset procent.

Ve firmě pracovalo na konci března loňského roku 160 lidí, meziročně o 20 méně. Mzdové náklady klesly zhruba o desetinu na 65,7 milionu korun.

Janka Engineering patří k nejstarším výrobcům vzduchotechnických a klimatizačních zařízení na světě. Její kořeny sahají do roku 1872, kdy Jan Antonín Janka v Praze zahájil provoz původní klempířské dílny. Janka se narodil 31. května 1848.

Rozvíjející se firma se v roce 1907 přestěhovala do pražského Radotína. Po druhé světové válce přišlo znárodnění, podnik byl rozšířen a svými výrobky zásoboval celý tehdejší východoevropský blok.

V roce 1998 se Janka Radotín stala součástí amerického nadnárodního holdingu Lennox. V roce 2009 ji převzala mezinárodní skupina LEEL Electricals se sídlem v Indii. Společnost vyrábí klimatizačních jednotky pro vlaky, vlakové soupravy a soupravy metra a tepelné výměníky pro topení, ventilace, chlazení a klimatizace. S novým vlastníkem se výroba Janky Engineering začala orientovat také na klimatizační zařízení pro kolejová vozidla.