Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Future house jízda v Praze: Report ze Zonderlinga

Zonderling zahrál v Praze parádní set složený z vlastní produkce a remixů.
Zonderling zahrál v Praze parádní set složený z vlastní produkce a remixů.  (Autor: Duplex)
Autor: shp - 
29. listopadu 2019
18:00

Čtvrtek nepatří k nejtypičtějším párty dnům, ale slavný future house DJ Zonderling je jméno, které stálo za návštěvu klubu i v nevšední datum. 16:2818Nizozemský DJ Jaap de Vries předvedl, proč patří ke špičce v žánru. Ve svém setu vsadil především na vlastní produkci a remixy.

Do klubu Duplex nalézajícím se na pražském Václavském náměstí jsme dorazili chvíli před jednou hodinou v noci, kdy měl Zonderling začínat. V klubu nebylo natřískáno, takže se dalo na parketu mezi ostatními návštěvníky hezky tancovat a nehrozila tlačenice.

V klubu bylo několik příznivců labelu Hexagon DJe a producenta Don Diabla, kde své věci vydává i Zonderling, což dali najevo tematickým oblečením. Hlavní hvězda večera nakonec dorazila se zpožděním, ale odehrála parádní set hodný svého jména. Zaznělo v něm tolik krásných tracků.

Set plný hitovek

Od Dannic & Promise Land - Over (Zonderling Edit), přes Zedd ft. Jon Bellion - Beautiful Now (Zonderling Remix), až po šílený mash-up Fisher - Losing It (Cheyenne Giles & Knock2 Festival Flip) w/ Adam Beyer & Bart Skils - Your Mind (Acappella) w/ Fisher - Losing It (Odd Mob Evil Edit).

Nechyběla ani furure housová kooperace Zonderling & Don Diablo - No Good. Mým osobním vrcholem byl přepracovaná future bass nádhera San Holo - Light (Zonderling Remix) a jeden ze závěrečných tracků Zonderling - Tunnel Vision (Don Diablo Edit), který roztančil všechny přítomné.

Zonderling válel

Domů jsme odcházeli spokojení. Zonderling zahrál dobrý set, komunikoval s partypeople a dokonce si na stage přizval DJe Throttlea. Show byla také povedená. Až bude Zonderling v Česku opět vystupovat, rádi na něj opět půjdeme. Patří k těm EDM hudebníkům, které stojí za to slyšet znovu a znovu.

Video  Zonderling hraje track Zonderling - Tunnel Vision (Don Diablo Edit)  - Blesk
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi