Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Bob Sinclar v Praze válel: Zahrál parádní set a všem ukázal, že je mistr mixování

Bob Sinclar v Praze válel.
Bob Sinclar v Praze válel.  (Autor: Duplex)
Autor: shp - 
21. října 2018
23:00

Návrat legendárního francouzského DJe a producenta Boba Sinclara (49) do Česka proběhl ve velkém stylu. Dlouhovlasý štramák roztančil celý klub, zahrál mnoho hitovek a ukázal, že je mistr mixování. Jeho přechody neměly chybu.

Do klubu Duplex, který se nachází přímo v srdci Prahy na Václavském náměstí, jsme dorazili zrovna, když to Bob Sinclar začal rozjíždět za mixpultem. Atmosféra byla hutná. Na všech tančících bylo vidět, že si vychutnávají každý beat.

Bob Sinclar si hraní také užíval a posílal přítomným slečnám vzduchem hudlany. Všem také předvedl, že je nejenom zkušený DJ, ale také showman. Za mixpultem pařil ostošest. Jeho set byl velmi příjemný a nesl se v duchu vocal housu.

Zahrál však i několik future house a tech house pecek. V setu jsem poznal remixy hitovek jako Oliver Heldens & Sidney Samson - Riverside 2099. Všichni křičeli a jásali, když zahrál taneční klasiku v novodobé verzi Guru Josh Project – Infinity.

Já osobně jsem si zapařil nejvíc, když pustil tech house bobu Fisher – Losing It. Bob Sinclar ale neopomněl ani doby minulé, když zahrál eurodance klasiky jako Gala – Freed From Desire nebo Technotronic - Pump Up The Jam.

Housová verze černošské pecky Childish Gambino - This Is America taky potěšila. Stejně jako Alex Gaudino feat. Crystal Waters - Destination Calabria nebo Chris Brown & Benny Benassi - Beautiful People. Bob Sinclar nepolevoval do poslední minuty.

Závěr jeho setu patřil vlastní produkci. Slavné tracky jako World Hold On a Love Generation prostě nemohly chybět. Bobe, byl jsi skvělý! Po Bennym Bennasim to byla další parádní klubovka v Duplexu. Takže příště zase na Martinu Solveigovi!

Zobrazit celou diskusi