Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Laidback Luke se vrací do Česka: Legendární DJ zahraje v pražském klubu

Laidback Luke vystoupí v pražském klubu Duplex 23. listopadu 2019.
Laidback Luke vystoupí v pražském klubu Duplex 23. listopadu 2019.  (Autor: Duplex)
Autor: tz - 
22. října 2019
21:00

Fanoušci elektronické hudby se mohou těšit na další významné jméno, které míří do Česka. V rámci pravidelné rezidentní párty DupleX Presents vystoupí světově uznávaný DJ a producent, držitel zlaté medaile v kung fu, rodinný muž, šéf Mixmash Records a VLOG nadšenec Laidback Luke.

Od jeho počátků v house music a techno undergroundu až po jeho aktuální progressivnější sound byl vždycky Laidback Luke na výsluní elektronické hudby. Jeho schopnosti při hledání talentů nám naservírovali řadu interpretů, kterým pomohl dostat se na vrchol jako například Avicii, A-Trak, Bingo Players, Knife Party, Afrojack nebo Steve Angello. Laidback Luke vystoupí v DupleX, The Rooftop Venue v Praze 23. listopadu.

Tento rok již jednou předvedl své schopnosti v Praze a to v rámci největšího českého indoor festivalu elektronické hudby Magnetic v květnu. Nyní se ovšem vrací zpátky, aby předvedl nezapomenutelnou dechberoucí intimní klubovou show. Support DJs budou přední zástupci české scény a postupně je odtajníme na Facebook události. Jako velký fanoušek „reálného djingu“ je Luke pravidelně jednou z hlavních tváří festivalů jako například Ultra Miami, Tomorrowland, EDC Las Vegas a spoustu dalších.

Díky svým ikonickým kolaboracím jako například “Show Me Love” (w/ Steve Angello feat. Robin S), “Leave The World Behind” a “Get Dumb” (w/ Swedish House Mafia - Axwell, Ingrosso a Angello), “Turbulence” (w/ Steve Aoki feat. Lil Jon), “Hey” (w/ Diplo) a dalším releasům jako “It’s Time” (w/ Steve Aoki) a “Milkshake” (w/ Ale Mora & Shermanology) je Laidback Luke stále na vrcholu a nehodlá s tím přestat.

Facebook událost akce s Laidback Lukem

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Zobrazit celou diskusi