Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Odporný zločin v Humenném: Mladík znásilnil ženu (52) přímo před očima její nemohoucí maminky

Autor: jel - 
1. dubna 2024
11:39

Otřesné chvíle prožila rodina z Humenného v Prešovském kraji na Slovensku. Před několika měsíci se jim do domu vloupal mladý muž, který znásilnil dvaapadesátiletou ženu přímo před očima její nemohoucí maminky. Soud ho poslal do vězení na pět a půl roku.

Dominik se vloupal k rodině do domu, když už všichni spali, a znásilnil dvaapadesátiletou ženu před očima její maminky. „Volala jsem: ‚Mami, mami, pomoz,‘ ale co nemohoucí máma mohla udělat,“ popsala pro TV JOJ napadená žena. 

Po oznámení na policii začalo náročné vyšetřování, mladík i jeho příbuzní vinu odmítli a tvrdili, že šlo o dobrovolný styk. Soud to ale viděl jinak a poslal muže do vazby. K případu hovořilo několik svědků.

Po měsících od incidentu konečně padl rozsudek. „Po provedeném dokazování soud vyhlásil rozsudek, kterým obžalovaného uznal vinným z trestného činu znásilnění společně s trestným činem porušování domovní svobody,“ uvedla pro televizi mluvčí soudů v Prešovském kraji Ivana Petrufová. Kromě toho byl muž uznán vinným také z přečinu krádeže a poškozování cizí věci společně s další krádeží. Soud mu udělil souhrnný trest odnětí svobody na pět a půl roku.

Video  Trauma spojené se znásilněním může mít dalekosáhlé a velmi vážné následky.  - Videohub
Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání