Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Podcast: Martina ubodala přítele a k jeho mrtvole chodila kouřit. Pak zabila i malého synka

Video se připravuje ...
Autor: pdc, icp, jel - 
14. března 2024
05:00

Případ se odehrál v únoru roku 2007. Tehdy šestatřicetiletá Martina Hasíková bydlela v té době v domě v Pustiměři s partnerem Radimem a jejich pětiletým synem Dominikem. Žena měla ale obrovské dluhy a vypjatou situaci nedokázala řešit. Když jednoho dne přítel nerespektoval její odmítnutí a dožadoval se sexu, ubodala ho. K mrtvole pak chodila kouřit a po několika dnech zapálila dům. Pětiletý Dominik se v plamenech udusil.

Hasíková měla v roce 2007 už opravdu velké finanční problémy. Brala si půjčky, aby mohla zaplatit jiné splátky a celkem věřitelům dlužila asi 800 tisíc. S těžkou životní situací se neuměla vyrovnat a v minulosti už se měla pokusit o sebevraždu.

Video  Insta Crime Podcast: Martina ubodala přítele a k jeho mrtvole chodila kouřit.  - pdc, icp, Jedlička, Železný
Video se připravuje ...

Osudný den přišel 26. února. Radim měl jít na odpolední směnu do práce, bylo mu ale špatně, a tak ho partnerka omluvila a společně se synem si všichni tři šli odpoledne lehnout. Když se vzbudili, chlapec si šel hrát a Radim prý po Martině požadoval sex a nerespektoval její odmítnutí. 

O tělo típala cigaretu

„Radim chtěl sex! Odmítla jsem to. Chtěl aspoň orální sex, ale taky jsem odmítla. Nadával! Pak dostal chuť na dort. Donesla jsem ho i s nožem a v rozčilení jsem po noži sáhla. Třikrát jsem ho bodla zepředu i do zad!“ popsala později Hasíková vraždu. Mrtvolu partnera potom dala do spacího pytle a odtáhla do komory. Tam chodila kouřit, a údajně o mrtvolu dokonce típla cigaretu.

O několik dní později se rozhodla, že zapálí celý dům. Uložila syna do postele, zapálila u něj ve skříni oblečení a sama se vydala na půdu, kde se pokusila podřezat si žíly. Hasiči, kteří na místo dorazili, Hasíkovou našli živou, malého Dominika už se jim ale zachránit nepodařilo.

Podrobnosti o tomto případu se dozvíte v nejnovější epizodě Insta Crime Podcastu. Tu si pro vás připravily moderátorky Tereza a Petra.

 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání