Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

V thajském letovisku našli oběšeného Čecha: Zřejmě spáchal sebevraždu!

Pattaya (ilustrační foto)
Pattaya (ilustrační foto)  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK - 
10. března 2024
12:18

V thajském turistickém středisku Pattaya byl nalezen oběšený 49letý Čech. Policie předpokládá, že se jednalo o sebevraždu. Napsal to zpravodajský web Bangkok Post, informaci potvrdilo české ministerstvo zahraničí.

O úmrtí muže byla vyrozuměna bývalá manželka a sourozenec. „Nyní čekáme, až se rodina zemřelého spojí s ambasádou, abychom je mohli informovat o dalším postupu,“ řekl ČTK mluvčí české diplomacie Daniel Drake.

Tělo zemřeného bylo podle mluvčího odvezeno do Ústavu soudního lékařství v Bangkoku k pitvě.

Muž byl nalezen ve čtvrtek večer ve skladovací místnosti na střeše pětipatrového bytového domu. Kolem krku měl nylonovou šňůru připevněnou k trámu. Podle prvních zjištění policie se zřejmě jednalo o sebevraždu, jelikož na těle nebyly nalezeny podlitiny. „Nebyly nalezeny žádné známky násilí. Podle policejní zprávy se jedná o sebevraždu, k níž mělo dojít před zhruba třemi dny,“ uvedl Drake.

Strážníky na místo přivolala 35letá domovnice, která tělo našla poté, co si všimla silného zápachu vycházejícího z komory. Policii sdělila, že muž byl turista, který se na místě ubytoval 28. února a naposledy byl spatřen 2. března.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111. Služba je poskytována nonstop a zdarma.

Video  Žena se u obce Beňádikova postavila před přijíždějící vlak s dítětem v náručí.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání