Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Američanka s českými kořeny Dolezalová se vydávala za černošku: Teď ji vyhodili z práce kvůli OnlyFans

Autor: jel - 
16. února 2024
17:05

Američanka s českými kořeny Rachel Dolezalová nechvalně proslula tím, že se více než deset let vydávala za Afroameričanku. V roce 2015 ale její rodiče odhalili, že je běloška. Nyní má Dolezalová další problémy. Změnila si jméno a začala pracovat na arizonské základní škole. Odtud ji ale vyhodili, když se zjistilo, že má profil na síti OnlyFans, kam dává erotické fotografie a videa.

Dolezalová roky tvrdila, že má afroamerické předky a že jejím otcem je jistý Albert Wilkerson. Dostala se do čela organizace hájící v USA práva Afroameričanů, a dokonce přednášela africká studia na Eastern Washington University. 

V roce 2015 ale washingtonský zpravodaj přišel s překvapivým odhalením. Zjistil, že skuteční rodiče Dolezalové žijí v Montaně a jsou to běloši.

O kontroverzní ženě, která si později změnila jméno na Nkechi Diallo, vznikl dokonce dokument na Netflixu s názvem The Rachel Divide. Dolezalová pak napsala paměti a tvrdila další bizarní věci. Pak prý dlouho nemohla najít práci, a proto si založila účet na platformě OnlyFans.

Podle informací deníku Daily Mail měl účet původně obsahovat fotografie nohou, návody na účesy a fitness cvičení. Na platformu ale Dolezalová nahrává erotické fotografie a videa. V jednom příspěvku například slibuje, že si svlékne nové šaty, v dalším láká na to, že masturbuje pod vánočním stromkem. Díky OnlyFans ale nyní přišla o práci učitelky na arizonské základní škole. 

„O příspěvcích paní Nkechi Diallo na sociální sítí OnlyFans jsme se dozvěděli teprve včera odpoledne,“ uvedlo vedení školy pro E! News s tím, že jednání porušuje jejich etický kodex. 

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání