Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Eva Markovičová, vdova po elitním kriminalistovi Jiřím Markovičovi: Bála jsem se, že k nám přijde vrah Hojer na kafe!

Autor: Václav Suchan, dce - 
13. února 2024
05:00

Nedělní Blesk při příležitosti odvysílání nového seriálu platformy Voyo Metoda Markovič: Hojer vyzpovídal vdovu po emeritním kriminalistovi Jiřím Markovičovi (†79). Paní Eva Markovičová (76) prozradila, že se kvůli manželově práci bála o něj i o děti. Popsala také, jak to bylo s Hojerem, a prozradila i něco o šokující scéně z posledního dílu krimiseriálu.

 

 

Jak se vám žilo se špičkovým kriminalistou vyšetřujícím vraždy?

„Bylo to trošku náročné, protože Jirka se mi hodně svěřoval, potřeboval to, co řeší v práci, nějak ventilovat. A pak to trochu odnášely děti v tom smyslu, že jsem se o ně hrozně bála. Jak se někde dcera jen o pár minut zdržela, později i syn, tak jsem z toho byla vedle. Měla jsem také někdy strach, aby se nějaký zločinec odhalený Jirkou nepřišel pomstít.“

Mluvil také o Hojerovi?

„Ano, hodně o tom případu mluvil. Když se o něm zmiňoval, tak říkal Láďa tohle, Láďa tamto… Snažil se do něho vžít, pochopit jeho uvažování a jednání. Ač bylo sebestrašnější…“

To asi byly často dost děsivé příběhy, ne?

„To máte pravdu, prožívala jsem to hrozně. A v případu Hojer jsem si říkala, že přece

Pokračujte ve čtení vytvořením bezplatného účtu nebo přihlášením

Pokračovat

ivan rehak ( 17. února 2024 06:48 )

Ne v jednom rozhovoru říkal, že se vraceli pozdě večer a on se doma pro něco stavil. Terkverk a Straka k němu jezdili po propuštění a to je rozdíl.

Uživatel_5650027 ( 15. února 2024 14:24 )

Oprava: emeritní vyšetřovatel

Uživatel_5650027 ( 15. února 2024 14:23 )

Byť emeritní vyšetřoval, se rozhodně nesvěřoval manželce! Služební tajemství! Při jeho inteligenci předpokládal, že se svěří své " nejlepší kamarádce"🤭 nejlepší kamarádka zatelefonuje další "nejlepší kamarádce" a paní M. se "s tajemstvím svěří kadeřnici"🥳 za socialismu využívala i u řezníka, že je MANŽELKA toho" vysoce postaveného policajta,co má na starost mordy", no jeden neví, ale bude TAJNEJ, takže kotlety vždy byly a v kadeřnictví se Madam klaněly! On byl možná normální chlap,ale ta vyžehlená a vyzobaná emeritní vdova NIKOLI! PROČ tento zbytečný rozhovor v Blesku? Špatné PR!

naidka ( 13. února 2024 12:48 )

Paní Markovičová je tak nepřirozeně vyžehlená, že její dcera vypadá o 20 let starší než ona. Foto č. 7.

naidka ( 13. února 2024 12:11 )

Bože Bože...😅😅

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání