Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Rodiče tří dětí zmizeli před Vánoci: Policie poté našla jejich bezvládná těla!

Autor: hpe - 
28. prosince 2023
20:29

Americký manželský pár ze San Diega, který žil od července v odloučení, zmizel 20. prosince 2023. Několik dní před svátky se měla Melissa (45) a Johnny Soto (52) společně setkat v rodinném domě, kde tehdy přebýval jejich syn. Muž měl chlapce požádat, aby jim na hovor dal prostor. Tehdy své rodiče viděl naposledy. O týden později identifikovala místní policie dvě mrtvá těla v autě zaparkovaném před kalifornským kasinem ležícím blízko mexických hranic. Podle dosavadního vyšetřování je to klasický případ domácího násilí. Manžel zavraždil svou manželku a poté se sám zabil.

Manželství Sotových trvalo přes dvě dekády. Partneři spolu přivedli na svět tři zdravé děti, které je nade vše milovaly. Přesto však jejich láska nedokázala manžele udržet pospolu. V červenci letošního roku se dvojice rozdělila. Příčiny rozpadu vztahu nejsou známé, avšak sourozenci tvrdí, že i přes vzájemné odloučení měli jejich rodiče dobrý vztah. 

V den jejich zmizení se spolu měli sejít v rodinném domě, kde se zrovna pohyboval jejich syn Vinny. Toho otec poprosil, aby je nechal s maminkou o samotě, protože si chtějí popovídat. Chlapci na situaci nepřišlo nic divného a hned uposlechl. Po dvou hodinách mu táta napsal, že už se může v klidu vrátit domů, protože už oba odjeli pryč. 

Z této cesty se však už nikdy nevrátili. Ustaraní potomci okamžitě ohlásili zmizení svých rodičů policii. Na jejich odchodu bylo podezřelých hned několik věcí, a z toho důvodu se obávali, že se jim mohlo něco stát. „Nic si s sebou nevzali. Všechno oblečení, které normálně nosí, apod. I mámin telefon tu zůstal. Taky peněženku spolu s klíči tu nechala,“ uvádí jedna z dcer podle deníku New York Post. I tak ale sourozenci stále doufali, že by se mohli kdykoliv objevit a společně s nimi oslavit Vánoce.

Jejich nejhorší obavy se naneštěstí naplnily. Po týdnu pátrání kriminalisté našli auto, které patřilo partnerům. Uvnitř vozidla došlo k vraždě a sebevraždě. Identita dvou bezvládných těl byla rodinou potvrzena. Dle tvrzení příslušných orgánů si Johnny prostřelil hlavu poté, co zavraždil svou ženu. Přesná příčina smrti jeho chotě je však doteď neznámá. Má ji určit až pitva. Nicméně všechny důkazy zatím nasvědčují tomu, že nebohá žena padla rukou člověka, se kterým po dvacet let sdílela život.

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání