Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Krvavý víkend ve Snině: Policie v jednom domě objevila tři mrtvoly! Souvisí spolu případy?

Autor: fik - 
10. července 2023
10:36

Tragédie se měla stát v pátek v noci ze 7. na 8. července v jednom z bytů na sídlišti v Snině. Policie na místo dorazila až v sobotu dopoledne, kdy v bytě našla těla dvou zastřelených mužů. Jeden z nich údajně zastřelil svého kamaráda a potom i sebe. Okolnosti případu jsou policii zatím nejasné. Pouhý den po prvním incidentu slovenské sídliště šokovalo další neštěstí. Policie objevila třetí tělo!

Policie v sobotu dopoledne objevila v bytě těla dvou mužů ve věku okolo 30 let. Podle informací deníku plus JEDEN DEŇ tam ležela více než 12 hodin. Tragédii na policii oznámil jeden z mužů, který se v bytě v době incidentu nacházel. Proč s oznámením tak dlouho otálel, je zatím nejasné. 

V pátek 7. července se trojice přátel měla sejít v bytě u rodičů Juraje, který pracoval jako celník na hraničním přechodu. Někdy v průběhu večera Juraj údajně vytáhl zbraň, přiložil ji kamarádovi Richardovi ke spánku, vystřelil a poté zbraň obrátil proti sobě. 

„Jsem učitelka ve školce, tak se mě to mimořádně dotklo. Chlapce jsem znala jako malé, byly to hodné děti,“ svěřila se zdrcená sousedka pro Noviny.sk. Ostatní sousedé mimo jiné také vypověděli, že v noci žádný výstřel nezaslechli.

Původně se pracovalo s verzí, že Juraj na Richarda vystřelil omylem, avšak to vyvrátila výpověď třetího muže, který se na místě činu nacházel. Nyní policie zahájila trestní stíhání pro trestní čin vraždy. 

Třetí tělo

Město se ještě nestihlo vzpamatovat ze sobotní tragédie a už v neděli se udála další. Policisté na sídlišti Komenského z bytu vynesli třetí tělo. 

Údajně šlo o třiatřicetiletého muže, který spáchal sebevraždu. „Jde o sebevraždu. Obětí byl muž, který měl psychické problémy,“ řekl Daniel Džobanik, mluvčí krajské policie pro Topky.sk.

 

Zda Juraj střílel ze služební zbraně je zatím také nejisté. „Jsou zajišťovány stopy i další důkazy, které se následně průběžně vyhodnocují, respektive budou podrobeny znaleckému zkoumání,“ sdělila policie. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání