Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Jozef K. (†29) cestou z vánočního večírku záhadně zmizel: Našli ho mrtvého

Autor: VaB - 
20. prosince 2023
17:00

Tragický konec má pátrání po 29letém Jozefovi, který se ztratil před šesti dny cestou z vánočního večírku. Jeho osobní auto sjelo v Kotěšově na Slovensku do vodního kanálu, uvnitř se ale jeho tělo nenašlo. Policie neuvedla, kde Jozefa našla.  

Jozef K. (†29) zmizel v pátek večer poté, co odjel z firemního večírku v Žilině. Odcestoval ve svém autě, domů ale nikdy nedorazil. Jeho kolegové s ním byli v kontaktu naposledy ve tři ráno v sobotu, od té doby se už nikomu neozval.

Auto se našlo při pátrací akci až v pondělí v Kotěšově. Bylo ve vodě. „Po lokalizaci vozidla potápěči pohotovostního útvaru KR PZ v Žilině bylo vozidlo vytaženo z kanálu. Ve vozidle se nenacházela žádná osoba,“ informovali slovenští policisté.

Policie podle TV Markíza pracovala s kamerovým záznamem, na kterém bylo auto nejprve na břehu a poté vjelo do kanálu. Uvnitř policisté našli pouze doklady Jozefa. Podezřelé bylo, že v automobilu nebyla zařazená žádná rychlost, což evokovalo dojem, že v něm nikdo nemusel sedět.

Pátrání po mladém muži pokračovalo i ve středu odpoledne. Během toho ale přišla smutná zpráva, Jozefa našli policisté mrtvého. „Osoba byla nalezena, bohužel bez známek života,“ informovali bez podrobností, kde muže objevili.   

Video  Pátrání v Klánovickém lese. (20. prosince 2023)  - Blesk.cz - David Malík
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání