Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Otřesný případ z Mostecka: Žena oloupila a znásilnila mladíka

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
7. prosince 2023
09:23

Ústecká kriminálka obvinila ze znásilnění a loupeže 42letou ženu, která zneužila nevinného mladíka. Vyčíhala si na něj ve vlaku, kde si řekla o peníze. Po vystoupení mladíka zatáhla do křoví, kde ho znásilnila a okradla.

Žena (42) cestovala ve vlaku do Mostu v září ve večerních hodinách. Potkala tam nicnetušícího mladíka, kterého poprosila o nějaké peníze na cestu do Prahy. Ten jí daroval 160 korun, tím to pro něj ale neskončilo.

Nakonec společně vystoupili v cílové stanici. „V nádražní hale stíhaná chytla mládence za ruku a měla ho táhnout ven z budovy několik desítek metrů ke křoví. Ten ze strachu nic neříkal, nebránil se. Snažil se telefonem zavolat o pomoc, což mu s křikem žena z Bíliny nedovolila,“ uvedl policista Václav Krieger.

V křovinatém zákoutí se zastavili a žena mladíkovi vytáhla z kapsy peněženku, ze které mu sebrala další peníze. „Pak se chtěla možná revanšovat, proto podle policistů mladistvému stáhla zapnuté kalhoty a začala mu provádět masturbaci penisu. Ten ale o žádné sexuální služby nestál,“ dodal Krieger. Mladík ze strachu nekladl odpor.

Po krátké době žena přestala, mladíkovi ještě několikrát nabídla sex, který odmítl. Prosil ale o to, aby mu žena vrátila peníze, to se nestalo. Když pekelný zážitek skončil, šel mladík na policii, kde vše oznámil. Policisté brzy ženu dopadli, vyšetřovatelka ji následně obvinila ze znásilnění a krádeže. V případě uznání viny jí hrozí až deset let vězení.

Video  Oznámení prvního pokusu o znásilnění v Ostravě na tísňovou linku.  - PČR
Video se připravuje ...

padrino ( 9. prosince 2023 00:23 )

Z Mostu nebo do Mostu,toť otázka. 😁

http­s://ww­w.no­vinky­.cz/cl­anek­/kri­mi-zena-tahala-penize-z-mladistveho-ve-vlaku-z-mostu-do-prahy-pak-ho-u-nadrazi-znasilnila-40453292

Uživatel_5542819 ( 7. prosince 2023 10:33 )

Nová doba ! Žena znásilňuje muža ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání