Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Chlapec (16) přepadl ve Velkém Meziříčí čerpací stanici: Hrozí mu až pět let vězení

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
15. srpna 2023
09:00

Teprve šestnáctiletý chlapec má za sebou loupežné přepadení. Ve Velkém Meziříčí s nožem v ruce přepadl čerpací stanici, odkud utekl s devíti tisíci korun. Druhý den si pro něj došla policie. 

Policie dopadla šestnáctiletého chlapce, který ve čtvrtek přepadl s nožem v ruce čerpací stanici ve Velkém Meziříčí na Žďársku. Obvinila ho z loupeže a stíhá ho na svobodě. Hrozí mu až pět let odnětí svobody. V tiskové zprávě o tom informovala mluvčí policie Michaela Lébrová.

Maskovaný mladík si přibližně 9000 korun odnesl z čerpací stanice v ulici Františky Stránecké ve čtvrtek v podvečer. Obsluha mu je vydala v obavě o život a zdraví. Nikoho nezranil.

„Na základě prověřování se kriminalistům podařilo mladíka důvodně podezřelého ze spáchání loupeže vypátrat už druhý den v obci nedaleko Velkého Meziříčí. Kriminalisté vypátrali i nůž, který mladík při loupeži použil, a následně ho zajistili,“ uvedla Lébrová. Chlapec dosud nebyl nikdy soudně trestaný, policie ho vyšetřuje na svobodě. 

Video  Loupežné přepadení v Lázních Bělohrad.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

hafblaf ( 28. srpna 2023 19:29 )

Vlajky ruských banditů snad již nikde nevisí - věčné časy jsou konečně pryč.

miroslava13 ( 15. srpna 2023 10:57 )

to začal brzy. příště někoho rovnou zabije kvůli pár korunám? Co jsme to vychovali za generaci????? Jen chtějí prachy a hlavně nepracovat!!!

trintin ( 15. srpna 2023 10:28 )

...policie ho vyšetřuje na svobodě?? Kdyby chtěl utrhnout vlajku banditů, to už by seděl?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání