Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Neviděli jste ho? Policie pátrá po epileptikovi Janovi, pravděpodobně u sebe nemá léky!

Policie pátrá po padesátiletém epileptikovi Janu Marchalovi z Ohrobce u Prahy.
Policie pátrá po padesátiletém epileptikovi Janu Marchalovi z Ohrobce u Prahy.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
13. listopadu 2023
16:13

Policie dál pátrá po padesátiletém Janu Marchalovi z Ohrobce u Prahy. Muž trpí epilepsií a užívá léky, které pravděpodobně nemá u sebe. Může být proto v ohrožení života. Naposledy byl viděn v noci na čtvrtek. Policisté by potřebovali zjistit případné svědky, kteří mohli pohřešovaného vidět v době od středečních 22:30 do čtvrtečního rána, uvedla v pondělí na policejním webu mluvčí Barbora Schneeweissová.

Muž byl ve středu večer v kontaktu se svou sestrou. Téhož večera navštívil restauraci v centru Prahy, odkud se poté nechal odvézt řidičem taxi služby do místa bydliště v Ohrobci. Policie zjistila, že pohřešovaný vystupoval z taxi ve středu ve 22:30 v Ohrobci, v 0:50 ho kontrolovala policejní hlídka v obci Březová-Oleško a následně jeho pohyb zachytily kamery v 1:16 v obci Černíky.

Šel směrem ke svému bydlišti, kam ale nedošel, a ve 2:09 se stejnou cestou vracel obcí Černíky směrem na obec Březová-Oleško. Od této doby jeho pohyb není znám.

Policie žádá případné svědky, kteří si mohli pohřešovaného všimnout, aby ji kontaktovali na lince 158. Kriminalisty zajímají informace o výskytu pohřešovaného i to, zda se pohyboval sám, případně v něčí společnosti. Hledaný muž je 173 centimetrů vysoký a má zelené oči. Na sobě měl naposledy zřejmě světlé kalhoty, černou péřovou bundu s kapucí se dvěma reflexními páskami, šedou šálu a černou čepici.

Video  Za katrem: Podivné zmizení tiché a nenápadné Marie  - Blesk TV
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání