Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zdrcující výpověď rodičů zavražděné Šarloty: Přítel o ni pálil cigarety a shazoval ji ze schodů!

Autor: pma, inf - 
13. listopadu 2023
16:12

V pátek 10. listopadu došlo ve slovenském Novém Městě nad Váhom k velké tragédii. Jednadvacetiletá Šarlota byla nalezena v bytě svého partnera Daniela (23) bez známek života. Policie přítele dívky obvinila z obzvláště závažného zločinu vraždy a prokurátorovi poslala návrh na vzetí do vazby. Daniel se k dívce podle rodičů choval velmi despoticky a fyzicky ji napadal. Šarlotu měl pálit cigaretami i tahat za vlasy!

Obrovskou bolest už několik dní zažívají rodiče jednadvacetileté Slovenky Šarloty z Nového Města nad Váhom. Ve čtvrtek večer se měla usměvavá brunetka pohádat se svým přítelem Danielem (23) v jeho bytě. Sousedé dokonce uvedli, že z bytu slyšeli oné noci i volání o pomoc.

V pátek nad ránem se do bytu vydali i záchranáři, kteří od Daniela dostali oznámení o tom, že je jeho dívka v bezvědomí. Šarlotě už ale pomoci nedokázali a museli jen konstatovat její smrt. „Kriminalisté měli od začátku důvodné podezření, že žena zemřela násilnou smrtí zaviněnou jinou osobou,“ přiblížilo k Šarlotině smrti Krajské ředitelství Policejního sboru v Trenčíně.

Muži hrozí 15 až 20 let za mřížemi

Třiadvacetiletý Daniel byl kriminalisty obviněn z obzvláště závažného zločinu vraždy a v současnou chvíli se muž nachází v cele předběžného zadržení. Policie zaslala prokurátorovi i podnět k vzetí muže do vazby. Pokud bude Danielovi prokázána vina, hrozí mu za vraždu přítelkyně trest odnětí svobody na 15 až 20 let. Spolu s přítelem Šarloty byl zadržen i kamarád partnerů, pětadvacetiletý Nikolas.

Šarlotini rodiče se pro slovenský deník Nový Čas rozpovídali o tom, jaká muka si jejich dcera s partnerem zažívala. „U toho kluka velmi trpěla. On ji bil tak krutě, že se to nedá ani popsat. Tahal ji za vlasy a dokonce shodil ze schodů. Měla od něj monokly, típal o ni cigarety. Mnohdy jsem ji tam chodila vyzvedávat. Byla úplně modrá,“ uvedla zdrcená maminka.

Anketa

Chrání zákony dostatečně oběti domácího násilí

Ano, záleží na vymáhání současných zákonů
Ne, v některých ohledech by se měly zpřísnit
Ochrana obětí domácího násilí by měla být mnohem komplexnější a zákony přísnější

Rodina si pro pachatele přeje doživotí

Mladá Slovenka se k partnerovi nastěhovala teprve před nedávnem. Daniela měl podle Nového Času před nedávnem srazit vlak. V důsledku toho měl být muž v invalidním důchodu a podstupoval náročnou rekonvalescenci. Hádky mezi partnery byly prý podle sousedů na denním pořádku. „Sama jsem několikrát volala policisty. Nikdo nic nedělal. On byl velmi problémový chlapec. Fetoval, byl na drogách,“ řekla pro Topky.sk jedna ze sousedek.

Rodina zesnulé Šarloty čeká na pitevní zprávu, která by měla objasnit, co se osudné noci jejich dceři přesně stalo. Příbuzní mladé dívky jsou přesvědčeni, že se jednalo o čistou vraždu, pro pachatele si přejí doživotní trest. „Tohle si naše dcerka nezasloužila. Toto se nemělo stát,“ doplnili v slzách rodiče.

Video  Šarlotu (†21) našli mrtvou v bytě jejího přítele v Novém Městě nad Váhom.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

krasomila ( 14. listopadu 2023 16:05 )

aha, takže rodiče mají právo plnoleté dítě asi někam zavřít. Třeba by měli někam tebe zavřít tvoji rodiče, abys tu nepsal hovadiny, Maďare.

cyrilko ( 14. listopadu 2023 13:42 )

V čom boli lepší jej rodičia ako vrah a tyran? V ničom, nechali ju kruto týrať a zabiť. Potom sa čuduj, že Slováci si do čela štátu volia zlodejov, klamárov a otrokárov. Jednoducho blbý národ!!!!!

Silvia Blahovská ( 13. listopadu 2023 23:08 )

za blbosť sa občas platí najvyššia suma....

Moly28 ( 13. listopadu 2023 22:07 )

http­s://ww­w.ca­s.sk­/cla­nok/28­66187/­rodi­cia-sarloty-21-exkluzivne-prehovorili-pre-novy-cas-presla-si-peklom-chore-co-jej-mal-robit/

Makyna123 ( 13. listopadu 2023 18:54 )

A sousedi v noci slyšeli volání o pomoc, a taky nebyli schopni zavolat policajty

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání