Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Chlapce (†2) našli mrtvého v tlamě aligátora po ubodání mámy (†20)! Z vražd obvinili otce

Autor: pma, inf - 
3. dubna 2023
14:30

Americkou Floridou otřásá rodinná tragédie, ke které došlo v průběhu minulého týdne. V jednom z domů v St. Petersburgu nalezli kriminalisté Pashunu Jefferyovou (†20), která měla v těle několik bodných ran. V domě ale nebyl k nalezení její dvouletý syn Taylen Mosley. Toho den po vraždě policie objevila v tlamě aligátora u jezera Maggiore bez známek života. Z obou smrtí je podezřelý Thomas Mosley, otec dítěte a bývalý partner zavražděné Američanky. Policie ho již obvinila z dvojnásobné vraždy.

 

Ve čtvrtek byla v jednom z rodinných domů v St. Petersburgu na Floridě nalezena dvacetiletá Pashuna Jefferyová bez známek života. Naposledy byla spatřena ve středu kolem půl šesté večer. Podle šéfa tamní policie Anthona Hollowaye měla žena v těle velký počet bodných ran a nebylo možné ji zachránit.

V domě ale kriminalisté nenašli syna zesnulé Pashuny, dvouletého Taylena Mosleyho. Ten byl několik hodin pohřešovaný a policie po něm za pomoci veřejnosti intenzivně pátrala. 

Naděje na záchranu ale vyhasly v pátek večer. Tělíčko dvouletého hocha nalezli kriminalisté v tlamě aligátora v parku Dell Holmes u jezera Maggiore, nedaleko Taylenova bydliště. „S velkým zármutkem vám musím říci, že jsme našli tělo Taylena Mosleye. Upřímnou soustrast jeho rodině,“ oznámil smutnou skutečnost Holloway na sociálních sítích.

Příbuzní jsou v šoku

Policie zvíře zastřelila, aby mohla vyprostit malého Taylena z aligátorova stisku a podrobit dítě soudní pitvě. Není totiž jasné, zda byl chlapec mrtvý ještě předtím, než skončil v jezeře, nebo zda ho zabil aligátor. „Takhle jsme ho najít nechtěli. Ale alespoň můžeme rodině přinést nějaké uzavření,“ doplnil šéf tamní policie.

Rodina je ze ztráty mladé maminky a dvouletého Taylena v šoku. „Taylen byl sladké a šťastné batole. Miloval svou matku. Ona se s ním snažila vídat každou volnou chvíli,“ popsali příbuzní vztah zesnulé Pashuny s jejím synkem. Toho maminka vychovávala sama a zvládla během toho studovat i vysokou školu.

Obviněný odmítl vypovídat

Podezření na viníka padlo téměř okamžitě. Podle policie za incidenty stojí bývalý partner zavražděné Pashuny a otec malého Tylena, Thomas Mosley. Ten byl pár hodin po nálezu zabité ženy ošetřen v nemocnici s řeznými ranami na rukou. Ty mu mohla způsobit jeho bývalá partnerka, která se snažila bránit před bodnými ranami. Šéf policie v St. Petersburgu potvrdil, že byl Thomas Mosley obviněn ze dvou vražd prvního stupně. Obviněný odmítl vypovídat a najal si právníka. 

Video  Insta Crime Podcast: Dceru slavného spisovatele uškrtil její manžel  - pdc, icp, Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání