Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Vražda a sebevražda v Dalovicích?! Policie vyšetřuje násilný trestný čin

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
25. září 2023
19:23

Kriminalisté na Karlovarsku vyšetřují možnou vraždu s následnou sebevraždou pachatele. V Dalovicích objevili tělo mrtvé ženy, po několika hodinách následně i mrtvého podezřelého. Oběť by měla být jeho bývalá přítelkyně, která zemřela na následky střelného poranění. Nejprve došlo mezi ní a mužem k hádce, následně ke střelba na poště. 

Policie vyšetřuje případ násilného úmrtí ženy (†42) v Dalovicích na Karlovarsku. Podezřelého muže policisté našli, ale také už byl mrtvý. Podrobnosti pondělní tragické události zatím vyšetřují, řekl ČTK krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

 

Banner odkazující na kalkulačku nejvýhodnějšího životního pojištění

Podle CNN Prima News policisté muže našli mrtvého v jeho vozidle. Zhruba 14 kilometrů od Dalovic na dálnici D4, měl střelná poranění. Muž se se svou bývalou přítelkyní pohádat v budově tamní pošty, následně došlo ke střelbě, které žena na místě podlehla. Policii na místo přivolali svědci celého incidentu. 

Bližší informace zatím policie nebude vzhledem k počáteční fázi vyšetřování poskytovat. Jednou z možností ale je, že pachatel ženu usmrtil a následně si vzal sám život.

Video  Obžalovaný Jaroslav Fuksa (21) za chladnokrevnou vraždu kamaráda Josefa (†18) z Bašky na Frýdecko-Místecku dostal trest 15,5 roku vězení.  - Karel Janeček
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání