Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Královéhradecká mordparta pátrá na Znojemsku: Údajně hledají tělo zakopané mladé ženy!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
15. září 2023
14:05

Desítky policistů pročesávají les v okolí Tavíkovic na Znojemsku. Mají tam pátrat po mladé ženě, která se mohla stát obětí násilného trestného činu. Prohledávají místní přírodní rezervaci Rokytná. Případ mají vést kriminalisté z královéhradecké mordparty – oddělení vražd.

V Tavíkovicích na hranici Jihomoravského kraje a Vysočiny pátrají desítky policistů po možné oběti násilného trestného činu. Do přírodní rezervace Rokytná vyjíždějí na čtyřkolkách i s policejními psi a hustě zarostlou oblast prohledávají v rojnicích. Na případ upozornila CNN Prima News.

Podle televize v okolí pátrají po těle zmizelé ženy. „Probíhá zde pátrání po důkazech souvisejících s trestnou činností zároveň důležitých pro probíhající trestné řízení,“ uvedla v krátkosti mluvčí policistů Královéhradeckého kraje Magdaléna Vlčková. To by znamenalo, že případ vedou krajští kriminalisté, kteří po těle pátrají v jiném regionu.

Starosta Tavíkovic Jiří Burda televizi potvrdil, že kriminalisté hledají zakopané tělo mladé ženy. „Přišli za mnou, že tam budou hledat, to byli policajti z Hradce Králové z oddělení vražd,“ prohlásil starosta. Hustou oblast prohledávají už třetím dnem.

Video  Na dně slapské přehrady objevil potápěč rozřezané mrtvé tělo.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Jura Konečný ( 16. září 2023 23:43 )

Údajně? Aha. Tak určitě tomu nevěřím.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání