Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Brutální útok v Litvínově: Muž měl údajně nožem pobodat svého bratra!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
26. srpna 2023
10:16
Autor: ČTK, rc - 
26. srpna 2023
09:56

Ústečtí krajští kriminalisté vyšetřují násilný trestný čin v Litvínově na Mostecku. Po konfliktu mezi rodinnými příslušníky jeden muž skončil v nemocnici. Podezřelého policie zadržela. ČTK to v sobotu řekl policejní mluvčí Václav Krieger.  Podle informací CNN Prima News měl muž napadnout druhého muže nožem a několikrát jej bodnout. Údajně se mělo jednat o bratry. 

Událost se stala v pátek vpodvečer. „V současné době se uskutečňují standardní úkony trestního řízení. Vzhledem k prvopočátečnímu šetření nemůžeme sdělit více informací,“ uvedl Krieger. „Dospělého muže se středně vážným zraněním jsme převezli do mostecké nemocnice. Bližší informace nemůžeme sdělit z důvodu policejního vyšetřování,“ řekl ČTK mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník.

Podle informací CNN Prima News k incidentu došlo mezi paneláky. Muži byli příbuzní, údajně se jednalo o bratry. „Co se to dneska děje, brácha pobodal bráchu. Počkal si na něj, až půjde do krámu, a pobodal ho,“ uvádí jeden ze svědků na sociálních sítích.

Video  V Divoké Šárce došlo v pátek po osmé hodině ranní k tragédii. Muž nepřežil pád ze skály. (25. srpen 2023)  - Aktu.cz
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání