Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Milionová nehoda: Náklaďák převážející luxusní auta se převrátil na bok

Autor: rc - 
27. srpna 2023
21:02

Nehoda zablokovala ve středu vozovku v britském hrabství Kent. Převrátil se tam náklaďák, který převážel luxusní auta včetně vozidla Aston Martin, Lamborghini či BMW. Na videu, které se začalo šířit po sociální síti, jsou vidět poničená auta. Řidič jako zázrakem vyvázl s lehkými zraněními.

Policisté vyjížděli k nehodě na silnici A20 poblíž města Farningham v britském hrabství Kent ve středu večer. Převrátil se tam náklaďák, který převážel devět luxusních vozidel. „Policie v Kentu ve středu 23. srpna v 19:57 přijala oznámení, že se na A20 poblíž Farninghamu převrátil transportér aut,“ uvedla mluvčí policie pro britský deník Daily Mail.

Video  Náklaďák, který převážel luxusní auta, se převrátil na bok.  - Facebook
Video se připravuje ...

Náklaďák, který na korbě vezl vozy Mercedes, Lamborghini, Aston Martin či BMW, se převrátil a zablokoval celou silnici. Jak uvádí výše zmíněný britský deník, řidič vyvázl s lehkými zraněními. Auta údajně převážel na závodní okruh.

Na sociální síti se objevilo video z místa nehody. Na videu jsou vidět auta převrácená na bok. Ve videu je vidět Lamborghini Huracan, jehož cena se pohybuje kolem 4,2 milionu Kč, Jaguar F-Type, které se prodává zhruba za 3 miliony Kč či Aston Martin DB11, které stojí kolem 4,3 milionu Kč.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání