Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Na doživotí: Marek v Kostelci na Hané ubodal otce, bratra a sestru. Obětem zasadil přes 200 bodných ran!

Autor: VaB - 
26. října 2023
05:00

Svou rodinu Marek Protivánek nenáviděl, tak její členy vyvraždil. Více jak dvěma stovkami bodných ran ubodal otce Jiřího, bratra Víta a sestru Anetu. Čtvrtého člena rodiny, sedmnáctiletou sestru Natálii, nechal žít. Dlouhé hodiny ale strávila v koupelně svlečená do spodního prádla. Spouštěčem mimořádně brutálního běsnění mladého muže bylo, že po něm rodina chtěla, aby si našel práci a myslel na svou budoucnost.

Markovi z Kostelce na Hané zbýval zhruba den do ultimáta, které mu dala jeho rodina. V dopise stálo, že se má do 30. dubna 2022 23:59 hodin odstěhovat. Už dříve mu říkali, aby se odstěhoval. Poslední kapkou byl pro příbuzné fakt, že svůj podíl na rodinném domě prodal cizímu člověku za sto tisíc korun.

Brutální běsnění

V podvečer 29. dubna, tedy den před ultimátem, rozpoutal v domě v klidné části tří tisícového města hotové peklo. Na útok se vyzbrojil dvěma speciálními noži, jeden s 20,5 centimetrů dlouhou čepelí, druhý o centimetr kratší. Dopředu měl navíc načtený denní režim každého člena rodiny, aby věděl ,kdo přesně v kolik a kam odchází.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání