Herečka Kim Cattrallová (67) sice nepatří mezi nejmladší ročníky, ale ani s přibývajícím věkem nepřichází o svou pověst dračice. Tu získala díky roli v seriálu Sex ve městě, kde jí byl svěřen part nenasytné Samanthy... a od té doby si ji zdárně udržuje. Jistě ji přiživí i nejnovější reklamní kampaní, které se teď účastnila. Své tělo totiž propůjčila stále populárnější značce spodního prádla Skims, co patří profesionální celebritě a influencerce Kim Kardashianové (42), bývalé manželce rappera Kanye Westa (46).

Ruku na srdce, výsledné snímky berou dech a rozhodně by člověk neřekl, že se dívá na seniorku, co za tři roky oslaví kulatou sedmdesátku. Je samozřejmě otázkou, jak moc do fotografií zasahoval grafik a retušoval vrásky, faldíčky, povislou kůži či jakékoliv jiné nedostatky. Určitě se ovšem nedržel zkrátka, jelikož na pleti Cattrallové nenajdete jedinou pihu či jizvičku, vypadá tak dokonale, jako kdyby snad ani nebyla lidskou bytostí. A na to, jak Cattrallová vypadá doopravdy, bez úprav a milosrdného vyhlazení, se můžete podívat do naší galerie.

Video
Video se připravuje ...

Kim Cattrall v talkshow (2015) Youtube.com

Jenže i sama zakladatelka Skims patří mezi ženy, co si k dokonalosti vypomáhají nejenom šikovnýma ručkama plastických chirurgů, ale právě i grafiků, takže u ní nejspíš trocha toho Photoshopu už nikoho nepřekvapí. Účel zkrátka světí prostředky -  a svůdná Kim Cattrallová vypadá na snímcích opravdu božsky. „Skvěle jsem si to užila, vystajlovat se pro tuto kampaň,“ libovala si na sociální síti. „Jsi ikona! Vypadáš naprosto úžasně. Děkuji moc, moc!“ jásala druhá Kim, ta Kardashianová...

Fotogalerie
69 fotografií