Půvabná topmodelka Tabby Brownová (†38) byla známá sice především díky svému pózování pro známý pánský magazín, ale dělala i modelku pro Cosmopolitan a ELLE, případně se objevila v řadě reklam - například pro značky Canon, Virgin Atlantic, AX a Lynx. Jenže bohužel, další pracovní „zářezy“ už do svého portfolia tato kráska s rajcovními křivkami nepřidá. Je totiž bohužel po smrti. Co přesně se stalo, to se zatím neví, smutnou zprávu ale již potvrdil její manažer.

Tato rodačka z jižního Londýna, co se objevila také v reality show The Bachelor na Channel 5, se snažila prosadit i v hudebním průmyslu. Ne však jako zpěvačka - zahrála si v několika videoklipech pro rappera Cordozara Calvina Broadusa (51) alias Snoop Dogga, Bobbyho Raye Simmonse (34) známého spíše jako B.o.B či pro Dylana Kwabena Millse neboli Dizzeeho Rascala (39).

Video
Video se připravuje ...

Známou Playmate byla i Anna Nicole Smith Videohub

Randila i se dvěma známými fotbalisty. Maria Balotelliho potkala v nočním klubu v roce 2011, jejich románek však neměl dlouhého trvání - o sedm měsíců později se rozešli. „Říkal mi, že chce, abychom se usadili a měli rodinu. Pak jsem ale zjistila, že už má dítě se svou bývalou. A všechny ty večírky s jinými ženami a obhajoby ve stylu 'je to jen kamarádka'... Radši jsem to ukončila,“ popsala pro Mirror. Později chodila s útočníkem Chelsea Raheem Sterlingem.

Její přátelé jsou aktuálně velice zdrcení a její fanoušci na sociálních sítích v šoku, jenom těžko se dá uvěřit takhle tragické novince. Někteří její příznivci na instagramu spekulovali, že se předávkovala drogami, další byli přesvědčeni, že ji zabil infarkt. Jisté však je, že modelka, co byla vždy velice aktivní ve světě internetu, svůj poslední příspěvek na tuto platformu nahrála v únoru letošního roku...
Fotogalerie
79 fotografií