Američanka Elizabeth Chevalierová ze San Diega už se bála, že snad zemře opuštěná a sama! „Muži mi několikrát řekli, že je trochu děsím. Jsem totiž vysoká a příliš krásná a k tomu mám i silnou a výraznou osobnost,“ svěřila se playmate na Instagramu, kde ji sleduje více než 3,6 milionu lidí. 

Modelka je prý příliš krásná na to, aby si s ní kdokoli troufl chodit. „Byla jsem na několika schůzkách, ale někteří muži v mé společnosti ani nemohou mluvit. Nebo se na mě lepí takoví, kteří mě berou jen jako trofej a o žádný vážnější vztah nestojí,“ stýskala si před časem. Ti, kdo se odváží ji oslovit, jsou navíc obvykle nafoukaní a sebestřední. 

Teď se na ni ovšem konečně usmálo štěstí. Večery o samotě už trávit nemusí – po dlouhém hledání si našla přítele! A v plánu je dokonce svatba.

Svého partnera Tonyho prý potkala na jistém večírku a dle jejích slov byl jediným mužem, který se ji nepokoušel sbalit.  Paradoxně právě to nakonec zjevně zafungovalo nejlépe. Dvojice je spolu už pět měsíců a mají prý v úmyslu se vzít. 

Video
Video se připravuje ...

Like House 3 navštívily žhavé playmates TV Prima

Fotogalerie
55 fotografií