Potkala jej jako 21letá, on si ji k sobě okamžitě nastěhoval a v roce 2012 udělal svou manželkou, byť si vedle ní držel ještě dvě další přítelkyně. Všechny omezoval množstvím tyranských pravidel. Měly zákaz vycházení po 18. hodině, nemohly cestovat („Jezdit si budeš, až tady nebudu!“ rozkazoval).

Opustit panovačného starce ale Crystal nedokázala, cítila by se prý provinile… „Hugh byl narcis a misogyn, ale vykonal i mnoho dobrého,“ říká blondýnka, která nyní vydává memoáry. „Hugh nás prosil: Až budu pryč, říkejte o mně prosím jen dobré věci. Pět let jsem tento slib držela, ale během léčení jsem si uvědomila, že musím být upřímná. Kniha je o uzdravení z toxického prostředí,“ vysvětluje žena, kterou Hugh vypustil ze své závěti, ale koupil jí v Hollywoodu vilu za 105 milionů korun a na konto nahrál 150 milionů „na život“.

Její uzdravování vedle psychoterapií spočívalo třeba v tom, že si dala odstranit silikonové implantáty (34D), zbavila se všech svých „zajíčkovských“ oblečků a skartovala rovněž tuny fotek nahých dívek, jež Hugh kdovíproč skladoval.

Video
Video se připravuje ...

Deset ikonických titulek Playboye youtube/10B&W

Fotogalerie
17 fotografií