Dagmar Havlová se o víkendu vypravila do jižních Čech. Tam se totiž konal multižánrový Mezinárodní hudební festival Český Krumlov, na kterém zazářila v jasně růžových šatech od Jakuba Ponera (38). 

Při té příležitosti si udělala i výlet po městě. Krumlov je nicméně každé léto plný tisíců turistů, a herečka se tak vtipným způsobem rozhodla zamaskovat svou pravou identitu. 

„Kruté maskování na mostě. Aneb když chci zůstat inkognito a být sama se sebou a tou krásou kolem,“ svěřila se posléze na svém instagramu, kam v neděli sdílela několik fotografií. Na těch stojí na Lazebnickém mostě s výhledem na zámek.

Na sobě má sice černý kšilt značky Christian Dior (jehož cena přesahuje 20 tisíc korun), který jí spolehlivě zakrývá obličej, kromě toho ale i jasně barevné, výrazné šaty, ve kterých ji skutečně nikdo nepřehlédne. 

Vtipného rozporu si povšimla Mahulena Bočanová (56). „Dášenko moje. Na maskování jsi nevybrala ideální šaty! Jsi kouzelná, baby,“ vzkázala Havlové, která nedávno zazářila v novém českém fantasy seriálu Vědma

Video
Video se připravuje ...

Dagmar Havlová převzala šek na 1,5 milionu pro svou nadaci Vize 97. Peníze budou použity na podporu obětí domácího násilí. Marek Pátek, Pavel Machan, David Kundrát, Martin Hykl

Fotogalerie
82 fotografií