Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Marcel (†52) zastřelil pošťačku Adrianu a pak i sebe: Vraždu prý plánoval a expartnerce vyhrožoval!

Autor: jel - 
10. října 2023
11:16

Hrůzná událost se stala koncem září v Dalovicích na Karlovarsku. Dvaapadesátiletý Marcel K. tam zastřelil svou bývalou partnerku Adrianu (†42), pak nasedl do auta a za jízdy spáchal sebevraždu. Podle nejnovějších informací měl zločin plánovat velmi dlouho, expřítelkyni vyhrožoval a obtěžoval ji. Policie o všem věděla!?

V pondělí 25. září se pár hodin po poledni ozval výstřel z bytu v objektu pošty v Dalovicích. Pachatel nasedl do auta a začal ujíždět po dálnici směrem na Cheb. Pátraly po něm desítky policistů.

Nedaleko Nového Sedla obrátil přímo za jízdy Marcel K. zbraň proti sobě. „Našli jsme ho se střelným poraněním bez známek života. Ve věci byla nařízena soudní pitva,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Pachatel držel zbraň nelegálně a policistům nebyl úplně neznámý. V base si v minulosti odpykával trest za jinou protizákonnou činnost.

Policie o výhrůžkách věděla

Zavražděná Adriana pracovala několik měsíců za přepážkou dalovické pošty, byla také matkou tří dětí (21, 17 a 13), které žijí s biologickým otcem. Deník nyní přinesl informace o tom, že Marcel K. jí dělal ze života peklo. Měl jí vyhrožovat pomocí mailů, SMS zpráv, ale i videí a chodil k ní domů, i když si to nepřála. Z expartnera měla zjevně oprávněný strach, a proto se obrátila na policii. Podle webu vrah odporný zločin dlouho plánoval a nejednal v afektu. Kriminalisté navíc potvrdili, že o výhrůžkách věděli. Tím, zda policisté jednali správně, se nyní zabývá oddělení vnitřní kontroly.

Video  Karlovarská policie vyšetřuje střelbu v Dalovicích.  - policie čr
Video se připravuje ...

verka1 ( 10. října 2023 14:01 )

Mám špatnou zkušenost s policií ČR. Někdo nám poškrabava plot a při nahlášení nám bylo sděleno to udělaly děti. Nikde v okolí nejsou městské kamery. My si prý na dům můžeme dát kamery, ale nesmí kamerovat chodník. Jak tedy má kamera zachytit vandala který poškozuje cizí majetek?
Také nám sdělila policie, že si máme pojistit plot - vandalismus. Už vidím jak nám pojišťovna vyplácí kolikrát za rok škodu.
Vždy záleží na lidech.

Jaroslav Vašíček ( 10. října 2023 12:43 )

Verka a Lucie nechcete jít k policii? Možná byste jim ukázali jak má policie jednat. Zřejmě jste velké expertky

verka1 ( 10. října 2023 12:21 )

Ano, a k čemu tedy je? Pomáhá a chrání komu??

verka1 ( 10. října 2023 12:20 )

Chudáci děti přišly o maminku.
Policií se nic nestane. Většinou sepíše protokol a za 30 dní pošle případ odložen.

lucie13 ( 10. října 2023 11:31 )

Policie bohužel v takových případech včas nepomůže.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání