Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Krkavčí matka nechala dceru (12) otěhotnět s recidivistou (24)! Otce zatkli během porodu

Autor: hpe - 
5. října 2023
21:20

Desiree Castanedová, která nechala svou teprve dvanáctiletou dceru otěhotnět se starším mužem a recidivistou Juanem Mirandou (24), byla odsouzena k 15 letům vězení. Stejně tak si za mřížemi trest odpyká i pedofil Juan, jehož zatkli přímo během porodu.

Matka několika dětí Desiree Castanedová byla oficiálně zatčena a obviněna v roce 2021, ale až nyní ji soud odsoudil za zanedbávání výchovy dítěte. Desiree nechala svou nezletilou dceru Joselyn udržovat milostný poměr s recidivistou Juanem Mirandou, který už přitom oslavil dvacáté narozeniny! S pedofilem nejdříve udržovala vztah i sama Desiree.

Poté, co se rozešli, mu ovšem povolila, aby se k nim nastěhoval a trávil čas s Joselyn. V té době za sebou měl Miranda už záznam v rejstříku za znásilnění nezletilé osoby. Dalším objektem touhy pedofila se nestal nikdo jiný než nezletilá Joselyn. Jakmile se o jejich poměru Desiree dozvěděla, nepodnikla žádné kroky, ba naopak pár podporovala.

Poté, co Joselyn s Juanem otěhotněla, se Desiree rozhodla pro nenarozené miminko dokonce uspořádat oslavu. Párty se účastnila dívčina rodina i přátele. Všichni z nich také na sešlosti všechno fotili a postovali na sociální sítě. Tyto fotky už však na sítích k nalezení nejsou, jelikož je Joselyn pod ochranou místních úřadů.

Juan Miranda byl zatčen během porodu. Soud mu udělil dvacetiletý trest za znásilnění nezletilé osoby. Ani Desiree soudu neutekla a nyní čelí patnáctiletému pobytu za mřížemi.

krapotkin ( 7. října 2023 09:50 )

Podle těch fotek je jasné o koho jde.

Moly28 ( 5. října 2023 22:18 )

"Desiree Castaneda s přátely " - poslední fotka.
Kolik tříd ZŠ musí absolvovat redaktor bulvárních článků? Stačí 5?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání