Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Epsteinův ranč hrůzy má nového majitele: Tady pedofilní úchyl zneužíval nezletilé dívky!

Autor: rc, ČTK - 
25. srpna 2023
05:00

Nového majitele má nechvalně proslulý ranč v Novém Mexiku, který v minulosti patřil sexuálnímu delikventovi Jeffreymu Epsteinovi (†66). Právě na tomto ranči měl finančník zneužívat nezletilé dívky! Ranč byl původně na prodej za více než 595 milionů korun.

Epstein rozlehlý ranč koupil v roce 1993 od Garyho Kinga, jenž tehdy zastával post generálního prokurátora v Novém Mexiku. Jak uvádí britský deník Daily Mail, finančník si dával záležet na tom, aby měl na ranči naprosté soukromí.

Objekty na obrovském pozemku připomínají malou vesničku, kde dokonce nechyběla ani soukromá hasičská stanice. Bylo tam i ubytování pro zaměstnance. Epstein, který pozemek pojmenoval jako „ranč Zorro“, na něm hostil VIP společnost.

Na pozemku je tenisový kurt i s basketbalovými koši, garáž pro dvě vozidla nebo stáje pro koně. Epsteinův soukromý pilot Larry Visoski obýval tzv. „modrý dům“, kde měl k dispozici dvě ložnice a dvě koupelny.

Hlavní rezidence má tři podlaží a čtyři koupelny. Interiér navrhl slavný designér a fotograf marockého původu Alberto Pinto. Ranč byl na prodej od roku 2021. Původně se prodával za více než 595 milionů Kč, ovšem v listopadu minulého roku byla jeho cena snížena o více než 209 milionů Kč.

Nového majitele ranč našel až v červenci letošního roku. Jméno nového majitele nebylo zveřejněno. Není ani jasné, za kolik se ranč nakonec skutečně prodal. „Potvrzujeme prodej majetku Epstein Estate v Novém Mexiku známého jako ranč Zorro,“ uvedl právník Daniel Weiner z newyorské právnické firmy Hughes Hubbard & Reed s tím, že výtěžek půjde na krytí výloh spojených s prodejem a na platby věřitelům.

Právě na ranči v Novém Mexiku měl newyorský finančník sexuálně zneužívat nezletilé dívky. Epstein byl už v roce 2008 odsouzen za nabízení sexuálních služeb, avšak si odpykal pouze třináctiměsíční trest, při němž mohl ve dne pracovat, ve věznici tak jen přespával. Později jej úřady obvinily z toho, že mezi roky 2002 a 2005 platil za sex desítkám mladistvých dívek, Epstein ale v roce 2019, měsíc po zatčení, v cele spáchal sebevraždu.

Jedna z dívek, která vystupovala pod jménem Jane Doe, uvedla, že jí bylo pouhých patnáct let, když ji Epstein na ranči sexuálně zneužil. Další z údajných obětí finančníka, Virginia Giuffreová, rovněž uvedla, že ji na ranči Epstein zneužil. Maria Farmerová vypověděla, že její sestra byla na ranči zneužita v roce 1996.

Video  Největší královské skandály  - Videohub
Video se připravuje ...

Annika ( 26. srpna 2023 01:48 )

Kdyby jenom nezletile,z batolat pili krev,zubarkou ordinaci tam mel na co? kdyz nekdo zemel tak vytrhat zuby aby se nepoznalo kdo to byl?

Annika ( 25. srpna 2023 15:13 )

A pedofilove jeho zakaznici z celeho Sveta britska kralovska rodina I dnesni Kral­,Sau­di,Iz­rael­sky premier,US prezident, Gates,proste dnesni elita co chce ovladnout Sveta.Mame se na co tesit

krapotkin ( 25. srpna 2023 08:03 )

Nechtěl bych takovou chatrč uklízet. No měl na to svoje otrokyně.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání