Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dítě v mikrovlnce i brutálně utýraná šestnáctiletá dívka: Sedm krkavčích matek a jejich hrůzné zločiny!

  • Autor: jel - 
    1. 2. 2023
    16:10

    Šílené ženy, které se nikdy neměly stát matkami. Těchto sedm krkavčích matek svým dětem místo lásky a té nejlepší péče udělalo ze života peklo. Většina z nich své děti mučila, týrala a nakonec i zavraždila. Podívejte se na jedny z nejhorších matek v historii a na jejich strašné zločiny!

  • 1.Megan Huntsmanová

    Megan Huntsmanová zabila bez slitování šest svých dětí. Megan Huntsmanová zabila bez slitování šest svých dětí. | EPA

    Megan Huntsmanová ze Salt Lake City v letech 1996 až 2006 celkem sedmkrát otěhotněla. Všechna svá těhotenství tajila a maskovala a poté, co se miminka narodila, Huntsmanová je uškrtila nebo udusila a jejich tělíčka pohřbila v krabicích v garáži svého domu. Jedno dítě se mrtvé už narodilo.

    Huntsmanová byla z domu v roce 2011 vystěhována a zůstaly v něm žít její tři dcery a bývalý manžel Darren West. Právě on později objevil při úklidu garáže první mrtvolku.

    Vražedkyně byla zatčena v roce 2014 a uvedla, že si musela vybrat mezi dětmi a drogami a že si vybrala drogy. Vražedkyně byla odsouzena ke třiceti letům ve vězení. 

  • 2.Raina Thaidayová

    Raina Thaidayová zabila 7 svých dětí a neteř Raina Thaidayová zabila 7 svých dětí a neteř | Facebook

    V prosinci roku 2014 šel dvacetiletý mladík z města Cairn v Austrálii navštívit svou matku Rainu Thaidayovou a v domě našel osm zavražděných dětí ve věku od 2 do 14 let! 

    Ukázalo se, že Thaidayová trpěla neléčenou schyzofrenií, kterou jí podle psychiatrů spustilo nadužívání marihuany. Prý kouřila asi 20 jointů denně. Osudný prosincový den matka zavraždila nožem své čtyři syny, tři dcery a neteř a následně obrátila zbraň proti sobě a způsobila si 35 bodných ran. 

    Thaidayová v psychotickém stavu došla k přesvědčení, že je „vyvolená“, a nemohla se zbavit nutkavé myšlenky na to, že musí sebe a svou rodinu očistit od zlých sil. K činu ji prý pobídla holubice. „Měla za to, že holubí vrkání je zpráva, podle níž musela své děti zabít, aby je zachránila,“ uvedla u soudu forenzní psychiatrička Jane Phillips.

    Thaidayová nebyla v době svého činu příčetná, a proto nebyla odsouzena, ale skončila v péči psychiatrů.

  • 3.Jennifer a Sarah Hartovi

    Při nehodě zemřely obě matky a šest adoptivních dětí Při nehodě zemřely obě matky a šest adoptivních dětí | Mendocino Sheriff

    Američanky Jennifer a Sarah Hartovi v roce 2006 adoptovaly tři děti a o dva roky později další tři. Jako vzorné matky se však zřejmě nechovaly. Děti prý často žebraly u sousedů o jídlo, které jim prý matky nemohly poskytnout z ekonomických důvodů. Děti byly ale prý také fyzicky týrány. 

    Svět obletěla fotografie, kdy jedno z adoptovaných dětí objímá policistu a pláče. Dne 26. března 2018 rodinu navštívila sociální pracovnice a o tři dny později se matky rozhodly k hroznému činu. 

    Všechny děti ve věku od 12 do 19 let naložily do auta. Některé z nich byly stejně jako Sarah nadopovány lékem Benadryl, který způsobuje ospalost. Řidička Jennifer pak pod vlivem alkoholu sjela z útesu. Nehodu nikdo nepřežil.

  • 4.China Arnoldová

    China Arnoldová u soudu China Arnoldová u soudu | reprofoto WDTNTV

    Nad způsobem, jakým Američanka China Arnoldová umučila svou novorozenou dcerku, zůstává rozum stát.

    V srpnu roku 2005 žila Arnoldová v Ohiu se svým přítelem a měsíční dcerou Paris. Jednoho dne nebohé děťátko vzala a dala ho do mikrovlnky, kterou zapnula na dvě minuty. Holčička zemřela strašlivou smrtí!

    Arnoldová se u soudu hájila, že miminko zavraždil její přítel. Soud ji ale poslal do vězení na doživotí bez možnosti žádat o podmínečné propuštění.

  • 5.Susan Smithová

    Susan Smithová prosila do televize, aby jí únosce děti vrátil Susan Smithová prosila do televize, aby jí únosce děti vrátil | reprofoto WYFF News 4

    Susan Smithová z Jižní Karolíny v roce 1994 zavraždila své dva sny, tříletého Michaela a čtrnáctiletého Alexandera. Děti hodila do jezera.

    Po vraždě však předstírala, že chlapci unesl zloděj aut! Objevila se v televizi, kde plakala a prosila únosce, aby jí děti vrátil. „Kdokoli má mé děti, prosím vás, opravdu vás prosím, vraťte nám je domů,“ brečela.

    Kriminalistům ale na jejím dojemném příběhu cosi nesedělo a nacházeli v něm mezery. Po devatenácti dnech se Simthová přiznala, že děti sama zavraždila. Údajně je uvěznila v autě, které nechala sjet z útesu.

    Byla odsouzena ke třiceti letům ve vězení, v roce 2024 bude moci žádat o podmínečné propuštění. 

  • 6.Gertrude Baniszewská

    Gertrude Baniszewská Gertrude Baniszewská | reprofoto KCCI

    Gertrude Baniszewská vypadala na první pohled jako skvělá a obětavá maminka sedmi dětí. Když ji ale opustil manžel, zůstala na ně sama. Neměli dostatek peněz a to špatně snášela psychicky.

    Hrůzný incident se odehrál ve městě Indianapolis v roce 1965. Vyšetřování začalo, když policisté našli u Gertrudy Baniszewské doma mrtvolu šestnáctileté Sylvie Likensové.

    Sylvii a její sestru Jenny k Baniszewské umístili její rodiče, kteří hodně cestovali. Dohodli se, že Gertrudě budou platit 20 dolarů za každý týden, který u ní dcery stráví. 

    Gertruda trpěla depresemi, nenavštěvovala však lékaře a léky si sháněla na vlastní pěst. Nakonec se rozhodla, že si svou zlost vybije na sestrách Linkensových, především na Sylvii. Dívenky se nikdo jiný v domě nezastal, Gertrudiny děti se navíc k týrání děvčete samy přidaly! 

    Členové brutální rodiny o nebohou Sylvii pálili cigarety, kopali do ní, lili na ni vařící vodu, nutili ji pít její moč a jíst vlastní výkaly, do krvavých ran jí sypali sůl. Donutili ji také strčit si do vagíny láhev od Coca-Coly.

    Nelidské zacházení holčička nepřežila. Když přijela policie, Gertruda jim tvrdila, že Sylvia utekla s partou výrostků a po nějaké době se vrátila v takovém to stavu. Šílená matka tvrdila, že se jí se svými dětmi snažila pomoct, ale marně. Děti, včetně Jenny, potvrdily verzi Gertrude. Jenny se však naklonila k jednomu z policistů a pošeptala mu, aby ji odtamtud dostal, že mu poví, co se stalo.

    Gertrude Baniszewská a její nejstarší dcera Paula Baniszewská byly odsouzeny k doživotnímu trestu. Brutální matka byla však nakonec kvůli zdravotnímu stavu po méně než 20 letech propuštěna. Na motivy tohoto strašlivého případu byl natočen film Americký zločin.

  • 7.Sanae Shimomuraová

    Sanae Shimomuraová Sanae Shimomuraová | Facebook

    Japonka Sanae Shimomuraová z Osaky měla v roce 2010 tříletou dcerku a ročního syna. Tehdy třiadvacetiletou matku už ale prý nebavilo se o děti starat a chtěla mít víc volného času, a tak se k dětem zachovala příšerným způsobem.

    V červnu 2010 nechala batolata v bytě, zamkla je a odešla. Sousedé slyšeli, že děti v bytě pláčou, domnívali se ale, že mají prostě špatné období a proto nic neohlásili. 

    Mrtvolky dětí byly nalezeny až po dlouhých padesáti dnech ode dne, kdy je tam Shimomuraová nechala. Ubohé děti dokázaly přežít dlouhých dvacet dní tak, že se živily odpadky.

    Shimomuraová byla odsouzena ke 30 letům ve vězení.

  • 8.Galerie:

    Video  Vraždící macecha Anna Carolina Jatobá ze žárlivosti zabila svou pětiletou nevlastní dceru  - Videohub
    Video se připravuje ...

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání