Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Údajný únosce Maddie čelí dalšímu obvinění: Pedofil měl znásilnit irskou studentku!

Autor: štt - 
1. října 2023
19:11

Hlavní podezřelý z únosu Maddie McCannové čelí dalšímu závažnému obvinění. Policii se přihlásil svědek s šokující informací. Tvrdí, že před necelými dvaceti lety viděl německého pedofila, jak opouští panelový dům, v němž tu noc došlo ke znásilnění irské studentky.

Christian B. pobýval v Portugalsku od roku 1995. V roce 2004 byla ve svém apartmá znásilněna Hazel Behanová. Dům se nacházel ve městě Praia da Rocha, tedy jen pár kilometrů od místa, kam o tři roky později přijeli McCannovi na rodinnou dovolenou.

Nyní se objevil svědek, který tvrdí, že obě nešťastné události mohou mít stejného jmenovatele. Podle deníku The Sun uvedl: „Když jsem šel ráno do práce, všiml jsem si muže v černém, jak vybíhá z bytového domu.“ O několik hodin později bylo místo obehnané policejní páskou. Neznámého muže se mu podařilo identifikovat až po mnoha letech, když v televizi uviděl fotografii Christiana B.

Této verzi přitakává sama oběť. „Vždy jsem tvrdila, že se jednalo o Němce s pronikavýma modrýma očima a hlasem, který bych okamžitě poznala,“ uvedla v souvislosti s očekávaným obviněním. Za útočníka přímo označila Christiana B.

V minulosti již odsouzený násilník čelí řadě dalších obvinění ze sexuálního napadení, ke kterým došlo na Algarve v letech 2000 až 2017.

Video  Marc Dutroux – pedofilní vrah je černým svědomím belgické policie a justice.  - Videohub
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání