Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Deviant v Hradci Králové obtěžoval školačku: Chtěl po ní orální sex a vyhrožoval jí smrtí!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia)
Autor: pma, inf - 
27. září 2023
21:07

Hrůznou zkušenost má za sebou žákyně prvního stupně jedné ze základních škol v Hradci Králové. Počátkem tohoto týdne ji obtěžoval ráno v blízkosti školy neznámý muž. Vyděšenou holčičku měl nutit k orálnímu sexu. Školačce navíc hrozil tím, že pokud neudělá, co řekne, zabije ji. Případ řeší policie.

Případ se měl stát v pondělí ráno u jedné ze základních škol v Hradci Králové. Jedna z žákyň prvního stupně spěchala na vyučování, když v tom dívku oslovil neznámý muž. Nejprve se školačky optal, zda míří do školy.

Když souhlasně odpověděla, měl muž dívce nařídit, aby mu dala polibek na přirození. Deviant dívce taktéž pohrozil, že pokud žákyně neudělá, co po ní chce, zabije jí.

Incidentem se od začátku týdne zabývá také policie. „V současné době prověřujeme nahlášení o obtěžování nezletilé osoby na Hradecku, mělo by se jednat o obtěžování mužem,“ uvedla pro televizi CNN Prima NEWS policejní mluvčí Eva Prachařová.

Devianta policie prověřuje pro podezření ze zločinu znásilnění ve stadiu pokusu. Pokud bude muži prokázana vina, hrozí mu až několikaletý pobyt za mřížemi. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání