Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policie zadržela Chuckyho: Démonické panence nasadili i pouta!

Autor: rc - 
24. září 2023
21:15

Mexická policie zadržela loutkaře a jeho panenku Chuckyho! Loutkař ji prý používal k zastrašování lidí a vymáhání peněz. Na snímcích z policejního zatčení je vidět, jak policisté panenku spoutali, postavili ji ke zdi a udělali jí policejní fotky.

Poprask v mexickém státě Cohauila způsobili policisté, kteří „zatkli“ panenku Chucky a jejího majitele. Loutkař, jenž je identifikován jako "Carlos N“, používal panenku „ke strašení lidí“,  a požadoval po nich peníze. K jeho zatčení došlo 11. září ve městě Monclova. Jak loutkař, tak jeho panenka skončili v želízkách a byli převezeni na policejní stanici.

Na fotografiích z policejního zatčení je vidět panenka v džínových lacláčích a pruhovaném tričku. Z kapsy jí ještě čouhal nůž. Stejně jako ve filmech. Jedna z policistek se smála, když panenku nesla z auta na policejní stanici. Další z policistů panenku postavil ke zdi a držel ji za vlasy, zatímco jiný pořizoval policejní snímky.

Jak uvádí deník New York Post, policista, který nasadil „z legrace“ panence pouta, byl pokárán, aby bral svou práci vážně.  Loutkař byl později propuštěn, ovšem zdali si s sebou odnesl i panenku, není jasné.

Video  Řidička (29) bez řidičáku ujížděla strážníkům  - Městská policie Praha
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání