Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Populárního hudebníka unesli a umučili k smrti: Pitva odhalila stopy po strašlivém zacházení

Známého hudebníka (†43) v severním Londýně někdo unesl a následně umučil k smrti.
Známého hudebníka (†43) v severním Londýně někdo unesl a následně umučil k smrti.  (Autor: Profimedia.com)
Autor: lim - 
11. října 2023
19:58

Známého hudebníka Koraye Alpergina (†43) v severním Londýně někdo unesl a následně umučil k smrti. Při pitvě bylo zjištěno přes devadesát zranění včetně řezných ran, spálenin a úderů do hlavy, které způsobily poškození mozku. Do případu je zapojeno nejméně devět osob.

Před smrtí vlastnil známý DJ Koray Alpergin (†43) rozhlasovou stanici Bizim FM, díky které se znal se spoustou známých osobností, jako je P Diddy či Salt Bae. 13. října hudebníka společně s jeho přítelkyní Gozde Dalbudakovou někdo zatáhl do bílé dodávky poté, co se společně vraceli z večeře v podniku Mayfair na severu Londýna. Jeho tělo nalezl o dva dny později kolemjdoucí pohozené v lese. Přítelkyně přežila, avšak téměř dva dny zamčená na toaletě v salonku Stadium Lounge.

Podle pitvy utrpěl Koray Alpergin přes devadesát různých zranění, přes řezné a bodné rány, podlitiny či popálenou kůži od vařící vody. Na krku měl zranění odpovídající použití škrtidla, 14 zlomených žeber a pohmožděniny na hrudníku naznačující použití baseballové pálky. Podle patologa nemohl tato zranění přežít příliš dlouho a rozhodně ne déle než dvě hodiny.

Z činu je obviněno devět osob. Zatím se neví, kdo ve skutečnosti hudebníka zabil, obvinění vinu popírají. Porotci se dozvěděli, že vražda pravděpodobně souvisela s drogami a organizovaným zločinem. Soudní proces stále probíhá, informoval britský deník Daily Mail

Video  Video ze zadržení podezřelého z únosu  - Policie ČR
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání